Джошуа загатна кой ще е следващият му опонент

По-малко от 24 часа след изключителния сблъсък с Владимир Кличко, Антъни Джошуа изглежда намекна кой ще е следващия му съперник.

Обратно в новината

Коментари - Джошуа загатна кой ще е следващият му опонент | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той още на ринга си каза , че иска титлата на Тайсън Фюри.

противник на пулето може да бъде само андреа,и тя си го млати в къщи като шкембе в дувар,хвани един циганин от факултето и ще бие пулето на 4 минута а тази торба сланина е минерална вода за кличето и джошуато ,може да си изпроси един мач с тях ама после андреята ще трябва да му пее химна на мутростан на гроба.амин

много оригинално няма що

Ей, Кънчо, глист паразитен, много си скучен. Иди да пишеш в разделите "дом и семейство", "здраве и красота", "еко технологии" за Кубрат, все някой може да ти обърне внимание.

вие трябва да сте ибрям от "твоят мойо живот"?

Тончо, бий се с кой ти душа сака, само в следващите година две бягай от Уайлдър, че няма да минеш само с нокдаун!

Това уви е самата истина. Уайлдър също е звяр и, ако на Джошуа му свърши въздуха по средата на рундовете, както при пенсионера Кличко, Уайлдър ще го отнесе като свиня у-образен глист. В последния си мач Уайлдър игра със счупена ръка до края!!! Действително всеки, който разбира от бокс знае, че най-добрият на планетата в момента се казва Дионтей Уайдър- бронзовият бомбандировач.

Голям разбирач , отворко-- Пък --- може и кибик семкаджия

Уайлдър спокойно може да бъде победен от 3-4 боксьори в момента,включително и Джошуа.

защо си мислите, че боксьори от такова ниво се плашат от бой, все едно глист да се плаши от дъжд. друг е въпроса, какво им носи даден двубой, най-вече във финансово измерение, особено ако е мач кат последния в който участниците получиха по 15 милиона паунда.

Умело избягва УаЙлдър защото знае че онзи може да му смени физиономията с някоя селска плесница.

Ей джей ще го пребие, той е най добрия.....

Жошуа ми е любимец. Каков сулйо каков Пулйо ако Кобрат Сулев Пулев си мисли че е голем боксьор да заповеда тука надоле по Петрич да осети силата на македонските тукати. Главата ки му стане бамбор.

Кънчо, много вял опит, много постен, все пак да не забравяме че си глист, не си актьор. Планета земя вика глистииич, извади главата от дупката: Следващият мач на Джошуа ще е с Тайсън Фюри.

те са професионални спортисти тези, дори да се срещнат с по-слаб противник не го убиват от злоба, бият го колкото да го отстранят, а после му правят комплимент, така че Сулю Пулев е в безопасност и той го знае

Добре, бе, Кънчо, ти едно си знаеш едно си баеш. Трябва да почерпиш Юлиян, че все още не те трие. Ако играят Уайлдър и Джошуа пак за Кобрата ще говориш...Да не те е настъпал някъде по погрешка и сега да злобееш? Ама вие глистите не се ли регенерирахте? Следващият мач ще е между Джошуа и Фюри, ама ти пак за Кобрата си говори, щом ти се дава трибуна.

къде видя, че съм писал за Кобрата или си луд за връзване, друг е въпроса, че от бокс не разбираш, щом подценяваш най-големият боксьор за последното десетилетие - Кличко, но толкова ти е акъла.

Ще бъде интересно, ако Кличко се възползва от правото си на реванш. В подобни мачове нищо не е ясно и не се знае, кой ще е победителя. Все пак това е тежка категория и един удар е в състояние да реши всичко. При това на ринга ще застанат майстори на кожената ръкавица, а който подценява д-р Железен юмрук, май не разбира нищо от бокс.

Човек трябва да знае кога да спре , преди да стане за резил. 41 годишният Кличко не се ли вижда в огледалото. Месата ми са започнали да увисват.

Кличко е в много по добра форма от безформения пулев. И има всички шансове да бие Джошуа в един реванш! След като гледах мача си осъзнах ,че Кличко още е много силен боксьор, а на Джошуа му липсва опита и това може да се окаже фатално в един момент.

Кънчо, стига повтаря като папагал, Пулев, Пулев, гледай си "Кличко - вече не железния юмрук", ако съдията не беше спрял мача, щеше да му викат "Кличко- дълбоката кома". Имаш късмет, че Юлиян не ти трие постовете, защото само спамиш, ама ти като глист к'во друго да правиш... При реванш Джошуа ще разкъса Кличко не знам дали може да го проумееш.

pompai

Искам мач между Deontay Wilder vs Anthony Joshua Но едва ли ще е скоро.

тук се коментира бокс, а не баскет...мани го тоя смешко уайлдър.

pompai

смешен си ти

Джошуа и да предложи на Пулев той ще му откаже, под претекст, че има уговорка за бой с Коко Тайсъна, а след това е на концерт на Андреа ;}

питаш за нашият но нещо не се котира- интереса кум ПУЛЕВ Е НУЛЕВ

Някак си ми се струва, че щаба на Кличко има пръст в състоянието на Фюри, не знам може да е случаеност... Фюри свърши неговата задача, показа "класата" на Кличко. Но Уайлдър вече предизвиква Джошуа на двубой за обединяване на титлите. Това ще бъде мачът на мачовете за нашето време.

Не е много сигурно, защото Кличко вече загрявал на ринга и искал моментален реванш и размахвал договора...имало такава клауза. От щаба му казаха че се възстановил на 107%. Сега да не се захващаме за тези 7%, те са странична реакция от химията на Кличко.

А нещо за нашенския тарикат. Нали щеше да се боксира с победителя от Кличко/Джошуа? Май нещо не е вярно, а!

не нещо а нищо от това не е вярно и тази лъжа е плод на бълнуванията на курбат