Кличко ускорява срещата между Джошуа и Пулев?

Владимир Кличко е разколебан от варианта за реванш с Антъни Джошуа.

Обратно в новината

Коментари - Кличко ускорява срещата между Джошуа и Пулев? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега ше види кличковиа кон боб яде ли. промоутърите, телевизиите, бизнасъ - СИЧКИ ГО ИСКАТ НА РИНГА. ЩОТ ИМ МИРИШЕ НА МНОООГО КРЪВ И ПАРИ. Парцалената кукла нема да има никъв шанс да откаже. Ако требва ше го монтират на ринга със сцепен.....но ше изиграе ени 30 секунди. зарад шума и парите. ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ МНОГО ГОДИНИ СИСТЕМАТА РАБОТИ СРЕЩУ НЕГО. И ШЕ ГО ПРЕСОВА. КЛИЧКОВА, ЧЕСТИТА НОВА ЗАГУБА С НОКАУТ.

Да , ама игра мъжката за годините си , много борбен много високо темпо ,показа респект , а не като сульо пулев който почна да се търкаля още от 1 рунд Кличко е ВЕЛИК !!!

Като игра "мъжката" що се ослушва като путак за реванш? Нали имаше голям мерак да обединявал коланите? Много бързо му се изпари мерака на този циркаджия...

Пешко, Мачът на оПулев с Пичко беше една мръсна, ама много подла история. Пичко беше порядъчнои назобен, с "усилени или подобрени" бинтове за ръцете!!! Нокаутира Пулев след удар с лакят!!!

Аз съм обсебения Кличко. Искам пак да си вдигна ръцете победоносно, ама няколко пъти си вдигнах гъза над главата като играх с Джошуа. Ся тъй като знам, че хората са овце и помнят 3 дни...никой няма да забележи, че съм се изсулил като Кличкова, шубелива пръдня из гащи...и никой няма да разбере какво пу+е съм. И като видно шубе от щаба ми ще измислят мнооооого "уважителна" причина защо няма да играя реванш с Джошуа.

Тоя Джошуа ще пенсионира една камара народ. Ще има смяна на поколенията. Покрай Кличко бая народ преживяваше покрай бокса. Ама вече няма лабаво. Който не е читав ще яде бой. Яко. Справка - Кличко. Следващият поред - Кубрат. Да се готви Фюри. Може и на двойки да му се явяват. За по-бързо. А, по-надолу в класирането, които са, направо трио.

ако кличко направи така, че джошуа да се бие с кубрат значи е много отмъстителен човек

Да паднеш веднъж, може и да е случайно, но да паднеш 2 пъти от един и същи боксьор .... Владимир няма да го допусне, а единственият начин е да не поиска реванш. Още след мача го предсказах и всички ми се изсмяха и твърдяха, че заради парите щял отново да се боксира. Но той си има достатъчно пари и няма да допусне 2-ри път да го смажат от бой. Само не разбирам защо нашият Пулев се натиска да играе с Джошуа - ще го размажат. Пулев е тежък, тромав, несигурен, играе плахо и неуверено, предпазливо ... Джошуа има друг стил на игра - ще го размаже!

Ти от къде разбра, че Пулев се натиска да играе с Джошуа? Пулев се бори за световна титла, а не за бой срещу еди-кой си. Друг е въпроса, че федерацията прецакаха нашия като погазиха собствените си правила и позволиха на Джошуа да си задържи титлата, за да даде реванш на Кличко, който реванш даже не се знае дали ще го има. Ако си бяха спазвали правилата, сега титлата щеше да е вакантна и Кубрат да се бие за нея срещу следващия в ранглистата (мисля, че беше някакъв камерунец). Обаче правилата като не важат, на Кубрат какво му остава освен да се изправи срещу Джошуа? Да каже претендент съм, но няма да се бия ли? Ако имахте уважение поне наполовината, на което заслужава нашия, щяхте да му стискате палци, а не да го изкарвате последния глупак.

Че какво увяжение, с какво го е заслужил...само плямпа , страхлива слаба игра, никакво уважение към съперниците си, простак, ходи се дърли по заведенията с хората, ходи с чалгаджийка, няма силен удар, техника от аматьорския бокс, дебел и тромав....само срещу слаби боксьори се бие и не може дори да ги нокаутира както трябва. Не виждам защо да го уважавам, само защото бил българин, че те и Брендо , митьо Очите и те са българи.....

Кобрата ще ги бие и двамата и то без проблем.И двамата са под неговото ниво и ще отнесът много бой.Страхуват се от него..

И двамата, с една ръка, на един крак. В поза щъркел.

Той Кобрата я знае тази поза , в мача с Кличко я видяхме да я прилага....дори се беше изплезил...ама нещо не се оказа ефективна като тактика.

ИМ ПУСНЕ ЧАЛГАДЖИЙКАТА ДА ГИ ИЗЦЕДИ ДА ИМ ОМЕКНАТ КОЛЕНЕТЕ И ТОГАВА МОЖЕ.

Пулев ще го пенсинират с ТЕЛК направо, ако излезе срещу Джошуа.

Абе Кличко си има шансове, мача беше на кантар, дори го изпусна в средата на рундовете. Но нашта кобра няма шанс.

дано кличко да размисли и да остане иначе нашия ще трябва да мисли за отказване от бокса, и за предпочитане преди да се е срещнал с джошуа:))))

ОПУЛЕВ НЕ МУ ОСТАВА МНОГО.

То начи и Кобрата ще се оттегли окончателно от бакса! Може пък да реши точно преди мача ,че вече не му се боксира.....ай стига толкова мъки,по лесно ще си кара щтракаики с пръсти по чалгите.

А че защо да не може...те федерацията нарушиха собствените си правила та Кличко ли? Профи бокса е егати и тъпнята.

Няма как да се срешнат пак тоя кличков и нашия Кубрат. Нашия ще си го тропяса още втория рунд. /Ако сценарият не е да го държи до 11-я все пак оня е папардак вече/

прост топурдак.

За IBF ли бе, за WBA на кое място е нашия?

Нашия е за кач мания...не си спомням тяхната федерация как се казваше :)

Честно казано считам, че Пулев има много малки шансове срещу Джошуа. Бих дал 7-13% за негова победа, като и това може да е много. Изненади в бокса има, но за това трябва силен удар, какъвто Пулев няма. Вече и годините му ще са в негова вреда. Има по-къси ръце, а това е огромен недостатък - за примера мача Фюри-Кличко. Няма и добра защита. Предимствата на Кубрат от натрупване на удари, на което трудно издържа противника, тук вероятно няма да се осъществи. Заради по-късите ръце, не той ще е този, който ще нанася повечето успешни удари. Бие се и схематично - удар-два, но трети липсва. Може би издържа на много рундове. Тук обаче най-вероятно ще е нокаутиран до 5 рунд включително. Трябва да играе много по-разумно от срещу Кличко и да си държи гарда. Въпреки всичко ако иска трябва да опита. Да не съжаляма, че не е опитал. Просто ние не трябва да очакваме прекалено много.

Ще се съгласиш , че в този спорт освен ръце има и крака и глава , в която трябва да има нещо. Помниш ли шахматиста ?

Кубрат е толкава боксьор , колкото и шахматист! :)))

Спаси Кубрат. Прати DMS "Недей бе, Кобра" :)

След азбуката ще дадем и боксьор шампион в тежка категория, нищо че сме малки, но сме велики.

Мечти ., мечти......

КобраД Пулевски???

Ще дадем поредния впечатляващ нокаут на света, и после впечатляващо стоене на един крака и накрая болница :)

Кличко за боксьор е доста умен за разлика от нашият рогач.