Константинов: Да не прекаляваме с негативизма

Селекционерът на мъжкия ни национален отбор по волейбол Пламен Константинов говори дълго пред медиите при прибирането от Аржентина.

Обратно в новината

Коментари - Константинов: Да не прекаляваме с негативизма | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не очаквах и една победа от нашия отбор, така че това представяне си е много добро, че даже да имаме шанс да се борим за влизане във финалите ................ !!!!!!!!!!!!!!!! Е накрая последния мач, това си е наша слабост, да не може да спечелим важна среща, нито ни е за първи, нито ще ни е за последен път ........ !!!!!!!!

Пламене изчезни !!!!

Прав е....и да въртим и да сучем това е единственият отборен спорт където сме в световния елит. Това е единственият отборен спорт в който можем да се борим за титлата в който и да е турнир. Това е единственият отборен спорт в който можем да видим "отбор". Това е единственият отборен спорт в който при среща с европейски, световен или олимпийски шампион не е много сигурно кой ще спечели. Това е единственият отборен спорт в който вече половин век ние сме с постоянно високо ниво макар че се смениха няколко поколения играчи. Така че нека не разваляме и нещото хубаво което притежаваме.

Прав си, но това е отборът който никога не е печелил голям турнир, а само тиквените медали.....справка Сърбия която уж "отвяхме" е била Олимпийски, Европейски и Шампион на лигата.....

Само една корекция: Никога не сме се борили за титлата, нямаме характер и манталитет за това, камо ли да я спечелим, иначе се представяме колкото можем и докъдето ни стигнат силите!!!!!!!