”Лудогорец” обърна ”Жалгирис” и прогони кошмара

"Лудогорец" потрепери след 0:1, но обърна до 4:1 литовския "Жалгирис" в реванш от втора квалификация в Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” обърна ”Жалгирис” и прогони кошмара | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, голяма мъка, срещу един супер скромен отбор от Литва ... Даже срамен и позорен резултат в първия мач .... загуба .... Нашия супер прехвален шампион на България ... Пази боже сляпо да прогледа .....

Гледах мачовете на израелците през миналия сезон. Те прескочиха груповата фаза на Лига Европа и са изключително силен отбор. Ако сега не са изпаднали в някаква криза, Литекс нямат никакъв шанс да продължат.

Много важно е Дир.-а, да подчертае ,че Нюаджи,за който никой не си спомня,е бивш играч на ЦСКА.Добре,но кое ЦСКА, че некои се споминаха,други се прекръстиха,а трети току що се родиха?

Този сайт винаги е слугувал .И сега след снощи когато ясно се подчерта,че Дерменджиев не е бил поставян изобщо на съмнение,отново ядат л...на.Лудогорец наистина можете да го свалите с не футболни игри от първото място, г-да ганчевисти.

Първият мач беше за ШЛ, снощният беше мач за втория кръг на квалификациите в Лига Европа. В крайна сметка Лудогорец се класира за Купата на Африка :):):). Редактора като е писал статията е бил на няколко ракии май! Или си няма и понятие за какво пише.

Захапа ли шнура? ЦСКА плюс Литекс минус София в кой турнир са? А, няма ги там.

ми те и рогатите няма да ги има утре в турнирите, ама ти да си напишеш. намали гроздовата.

Не разбрах втори кръг от Лига Европа пък се класирали трети кръг Шампионска лига. Последно за какво играят?!?

Едно време имаше израз "албански реотан"... Играха втори кръг от турнира и елеминираха "Жалгирис". Класираха се за трети кръг. Стопляш?

Обърна от 0:1 с 4:1 и общ резултат 5:3??????....я пак

кое не разбра глупако?

НЯМА МОЗЪЧЕН КАПАЦИТЕТ ДА МИСЛИ И ДА РАЗБИРА, ВАЖНОТО Е ДА ПЛЮЕ. НО ТОВА Е ТИПИЧНИЯ ГЛАСОПОДАВАТЕЛ В МУЛТИКУЛТУРНАТА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ НА 21 ВЕК.

Много си тъп гоше...

Изразът "общ резултат" не ти ли говори нещо, че задаваш глупави въпроси?

след Молдова и Литва даде заявка

МРЕТЕ СВИНИ И ГОВЕДА