Треньор на ”Левски”? Това е работа за 3-4 месеца

"Левски" е пред поредното си голямо решение в следващите часове - да остане на поста си треньорът Николай Митов или да бъде сменен (второто е почти сигурно).

Обратно в новината

Коментари - Треньор на ”Левски”? Това е работа за 3-4 месеца | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сезонна работа, все едно на Слънчака и Банско, лете и зиме, ахаха. Само претенциите им големи, възможностите минимални

Какви "армейци" сте бе паплач оранжева? Кой е "армеец" - Стойчо Стоилов ли, "г-н Ганчев" ли, кой? И каква е "доказаната" вина на Левски, че преименуваха двата отбора? Че нали Милко Балев и Добри Джуров само това чакаха, как да ни прецакат! Че са сменили вашето име - много важно. Вас ви "създадоха" с постановление на политбюро на ЦК на БКП и ако не знаеш сами си менихте името 8 пъти от тогава!! Само и само да станете по популярни, а де не бъдете един файтон хора! И какво се дерете сега срещу отбор с повече от сто години история и създанен от хората, а не от партията! Освен това УЕФА ви каза - вие сте млад отбор - на има няма година и половина. Нямате титли, международни мачове, какво лаете!?

Бре говедото си е говедо! Не можеш да му се сърдиш за това, че нема висока мозъчна дейност и активност! Така си му е по природата просто! Ама да взема да ви светна! И 1000 треньора да смените, па тая! Ама земете поне да пуснете тия "футболисти", барабар с прословутото ръководство на отбора, да земат да опасът тревицата от терена на герена та белким ми доде акъла в главите, че колкото и треньора да сменят нема да им стане работата!

Крайно време е да се разбере,че играта я правят играчите,а не треньора!При слаби резултати трябва да се гони не треньора,а футболистите!

Посредствено ръководство, което взима посредствени решения... Безидеен треньор... за футболистите - няма нужда да се правят квалификации - те правят (или не правят) това, дето го иска треньора...

... и са в отбора, защото ги иска някой... я треньор, я мениджър... я фен...

Ми я тогава да поръчам туй онуй. Игровата схема все ще я наредя...

На това му се вика - НЕПОСТОЯНСТВО! С непостоянство няма как да получиш резултати! В която и да е сфера...

Закривай геренбахме козиркаспор!!!!

Явно силно си комплексиран, за да бленуваш закриване! Няма как да е друго, като така и си останахте с негативна статистика срещу "Левски", независимо от това, че последните 5-6 години това е най-слабият син отбор... По-добре обичай избран от теб клуб, даже и да е "Литекс", а недей да мразиш друг отбор - мразещият изглежда жалък...

ни занимавате с говедата от Гейрена и докога ще ни навирате в очи техните безконечни проблеми. Навремето, пак поради тяхна очевадна вина, от А група бяха извадени говедата и армейците, в смисъл, махнаха имената им и ги нарекоха, ако не се лъжа, Витоша и Средец? Неотдавна, пак поради доноси на милиционерския отбор, извадиха армейците, но при завръщането им се продължи серията от вече 10 победи на армейците над говедата. Не е ли време това недоразумение, вредно за родния футбол, и носещо името на най-големия герой в нашата история, да се закрие, но не и да му се опростят над 30 млн дългове. Това, присъствието на говедата в футбола ни, е такава порнография, че само техните дрогирани лумпени могат да се радват. Иначе, цяла България е възмутена от техните изцепки и зулуми у нас и в чужбина. Стига реверанси!

Закриха ЦСКА, ред е на Левски! И двете са вредни за българския футбол, тъй като са свърталища на престъпници и мошеници. Не преписвай мачовете от последния сезон на ЦСКА, защото този отбор умря на 9 септември 2016. Схемата след сливането на Чавдар с Литекс и преименуването и с четирибуквената абревиатура не прави този отбор ЦСКА.

Това е така защото парите са мръсни мафиотски и не се знае кой ги дава. Тази година Левски отива на бараш за оставане в Лигата, така мисля.

Я да взема и аз да се цаня за поста, то е голям келепир да гушна 50 бона за нищо работа...

Е след 15 треньора за 4 години на някой не му ли светна лампата, че не е там проблема ???

Въпросният Митов, когато пое отборът, започна с гръмки изказвания,после започна да се дразни,че му задават неудобни въпроси и гледаше като теле в железница..........е,сега дойде и неговият ред.Така е ,това си е Левски,само да зяпаш не става,трябват и резултати.......