Бременната Серина с мощна атака срещу Шарапова

Бременната Серина Уилямс проговори в скандално интервю за връзката си с Алекс Охенян, за мотивацията си на корта и за нейния стар враг - Мария Шарапова.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Серина с мощна атака срещу Шарапова | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извън темата, че Серина със сигурност взима стимуланти и то много повече от Шарапова, проблемът ѝ не е, че рускинята е бяла, а тя - черна. Проблемът ѝ е, че другата е красива, а тази е грозна. И това няма нищо общо с цвета на кожата.

Серина е номер 1 в тениса при жените за всички времена, а Шарапова ще я запомним с това, че обича да гълта хапчета мелдоний.

hilh, мниго, много со заблуден ако мислиш, че Серена не взема допълнителни стимуланти. Просто нейните не са още забранени. Не е необходимо човек да е голям специалист, още като я погледнещ и се набива напомпаната и физика. Пък ти си вярвай, че е най-дпбрата. Ха, ха, ха !!!

Не защото Си черна, НЕ!! Но това също! Това "тяло" ( не намирам друга дума) е вследствие на правилно хранене: пълнозърнест хляб, плодове, зеленчуци и т. н. Без допинг!! Ако тая стройната не беше Хамериканка,максимум в Топ 100! Освен това: ако сте честни: с кой бихте легнали - с нея или Шарапова?

"добрата" стара песен за расизма и дискриминацията, стават банални вече