Историческо: Жена ще свири мач в Бундеслигата!

Немската футболна съдийка Бибиана Щайнхаус ще стане първата жена, която ще ръководи мач от Бундеслигата.

Обратно в новината

Коментари - Историческо: Жена ще свири мач в Бундеслигата! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак са назад. Николета вече е свирила на няколко национални гарнитури

Добре поне че се казва Бибиана Щайнхаус, можеше да е Анка Бартош, или Айлин Хасан.

Баго и Жената. Това на снимката е типичен ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ИДИВИД с незнаен пол

Като слагат жени . публиката какво ще пее при грешни отсъждания, пак ли "Съдията, съдията, съдията пед*рас !" Предложете нещо актуално.

Тая е като Brienne of Tarh от Игра на Тронове!

Биби,както там я наричат,наистина е уважавана във футболните среди и феновете я харесват. Добре приета е и не съм чел нещо казано лошо за нея. Имаше две силно раздути случки с нея на терена,но къде ли журналистите не търсят скандала в нищото.

Съдейки по немските и американски филми, които дават по нашите телевизии как активно облъчват зрителите с масонските идеали, с които се питват да преобърнат Божият порядък с главата на долу за радост на бащата на лъжата, и им внушават какво е естественото поведение на мъжете и жените, и техните роли в обществото, нищо чудно че това се случва и във футбола. Хората дори не се усещат как ги моделират, защото не гледат във вечният Небесен морален стандарт на Господа на Създател , Поддръжник и Спасител. Те не познават Божият порядък за да разбират как слугите на лукавият се опитват да ги отдалечат от него, да ограбят свободата, любовта, щастието, смисъла и спасението от Господа от живота им. Понеже горделивият егоистичен плътски човек има суетното желание да властва над другите без да има духовни каества за това, понеже не разбира че със властта идва и отговорността, и властта се дава само на тия които могат да се грижат за ближният според силите си. Бог е допуснал временно това отклонение от Божият порядък, за да ни събуди, за да видим последвият от греха и да постави всеки човек в трудна ситуация, когато трябва да вземе най-важното решение в живота си. На кого ще служи. На тленният грешен човек или на вечният свят Бог.

Сигурен ли си, че си искал да пуснеш това мнение под тази новина??? Нещо не виждам връзката с Господ и с това, че жена ще е съдийка на някакъв мач?

Както внимателният читател ще разбере от поста ми, връзката е масонският социален инженеринг. Чудесно е хората да разбират какво се случва в този свят и какви са причините.

Абе хора, МОЛЯ ВИ, пийте си хапчетата преди да пишете във форума.

Гого, потърсих в библията и евангелието. Не намерих нищо за ролята на жената като футболен съдия. Ти на коя страница гледаш?

Тази жена за футбола може да стане като разгърдената "богиня на разума" за френската революция. Плътски хора, плътски идеали. Масонски социален инженеринг.

Тази да не е същата, дето Петер Нимайер я опипа по гърдите по време на мач, а тя му се усмихна?

И аз се сетих за същото и мисля, че е тя.

ЩЕ ДОПУСНЕ ДОСТА ПО-СИЛОВА ИГРА :-)) !! НЕ СЪМ СИГУРЕН ДАЛИ ТОВА ЩЕ ДОПАДНЕ НА ИГРАЧИТЕ :-)

Плрр

Не се учудвам. Мъжете в Германия са превърнати в меки китки, а жените им са агресивни феминистки. На един такъв немец жена му в България се плющи наляво и надясно.

ИЗПЕРКАТЕЛСТВО НА ГЕРМАНЦИТЕ !ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ ПРИЛИЧА МНОГО НА ЖЕНА ! МОЖЕШЕ ДА И СЛОЖАТ БУРКА НА ПЪРВО ВРЕМЕ, ДА НЕ СЕ ОБИДЯТ ИСЛЯМИСТИТЕ ! ИЗПЕРКАТЕЛСТВО !!!!!!!!!!!!!