Къде е Григор Димитров по ефективност за 2017-а?

Григор Димитров е редом с водещи асове в тениса като Стан Вавринка и Анди Мъри, когато става дума за ефективност през 2017 г.

Обратно в новината

Коментари - Къде е Григор Димитров по ефективност за 2017-а? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Номер 9 в Профи Тениса, в Този наш Свят ... не разбирам Простотията на тия, които пишат ПРОТИВ Григор - със сигурност, Отявлени Житейски Комплексари...

Или както беше коментара на едно световно по футбол: "Белгия води по всички показатели в мача с изключение на резултата..."

А резултата е че това момче от малък провинциален град се намира е топ 10 на световния тенис. И не само това.... той е модел за подражание на хиляди български дечица! И ако от този резултат има по-добро нещо .. здраве да е! А злобни коментари на хора, които идея си нямат колко труд е необходим да поддържаш такова ниво, и само се ровят в чаршафите на хората винаги ще има.

Спор няма, че не всеки може да е в топ 10. Това, което понякога дразни е, че хората не гледат много реалистично на нещата - и в положителна, и в отрицателна насока. В случая примерно, по-интересна би била класация на ефективност срещу топ 10 тенисисти. Гришо реално няма победа срещу такъв тенисист след първия турнир в началото на годината, който спечели.