Колко пъти сбъркаха съдиите във Варна? (видео)

ЦСКА победи "Черно море" във Варна с 1:0, като голът дойде в шестата минута от общо 9 добавено време в края на нервния и интересен мач.

Обратно в новината

Коментари - Колко пъти сбъркаха съдиите във Варна? (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като чуеш "депутат от ГРОБ" и ти става ясно какво създание е съдията. Що само не хвана топката с ръце и да я вкара във вратата на ЦСКА!

Това, което във Варна видяхме, с редица съдийски грешки в ущърб на армейците, е детска градина, сравнено с пристъпното съдийство във В.Търново в петък. Там един откровен педал, със свирка в устата, подари два абсолютно неправомерни гола на Берое и отне победата на Етър. И се питам, с какви нерви трябва да е публиката при подобни безумия, за да преглътне явната провокация и несправедливост??? И ако някои по-буйни зрители биха реагирали адекватно с бурен протест и псувни, то наказан ще е Етър, а не този престъпник!!! Еее, къде е БФС? И е крайно време, освен съдиите да са безпощадно наказани, да се анулират подобни резултати и се преиграе мачът!!!

Относно ситуацията с вратаря - имаше нарушение в началото на вратарското поле събориха червен футболист с прийом от борбата. А точно срещу вратаря на черно море имаше нарушение - високо вдигна крак! За ГОЛА- ИМАШЕ ГОЛ!!! ИЗВОД - СЪДИЯТА Е ГЕЙ!!!

Защо не чувам мнението на двамата палячовци - наско и тити? Ако ставаше въпрос за подуенското отборче щяха да реват мощно. Естествено и вещицата раева!

Очевидно победата на ЦСКА е трябвало да дойде не по-рано от заключителните минути на мача, когато коефициентът е бил най-висок. Оттам и маймунджалъците на съдията с отменения им гол и гоненето на човек от Варна в края.

Първоначално и аз мислех,че тоя е поръчков съдия,но сега съм убеден,че е просто един некадърник.Такива,каквито са почти всички гербаджии.Той не знае правилата,не вижда реалните ситуации по терена,но така след като баща му такова ББ.

ЯМКС

Освен че получава наряди за важни мачове получава и сериозни хонорари да свири по свирката на Домус ага

На вас все "Лудогорец" ви е в задника.Не е ли по-добре (и време, вече) да се научите да играете футбол?

гонзооо,гонзо,хюмне си беше,хюмне си и остана!!!вярно е че съдиите в бг са много зле,ама конкретно за този мач,тоя чернодрешко ощети в пъти повече чорбата ,отколкото вас!!!така че, затвори си човката и не ни предоставяй нови доказателства за простотията ти!!!

Не е вярно, че вратарят не е играл първо с топката! Относно отменения гол съм съгласен. Като цяло, червените фланелки надиграха моряците, така че резултатът е реален. Да обърна внимание на симулацията на Караанга в средата на терена след пипване с ръка от съперник извън играта. Ако си голям спортист, не правиш такива цигании.

Дузпа , вратаря хвана крака на Манолев и не игра с топката.

Е щом е депутат от ГЕРБ, всичко му е простено.

Питайте и Гела, и шефа на съдиите, който върна тоя поръчков измамник в нарядите не по малко мистериозно от отменения гол...