Пуснаха слух за нова терапия и чудо с Шуми

Слухове за преместването на Михаел Шумахер в САЩ и нова терапия, която може да го извади от комата, заляха медиите в Германия и Европа.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха слух за нова терапия и чудо с Шуми | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако се помолиш силно, ще даде въображение на някого, който ще измисли изкуствен такъв, да замести ампутираният ти крайник. Но за акъл - малко сложно става...

Най-важно е че жена му не му изтегли кабелите и да отиде да си харчи парите, както повечето жени (в случая) или мъже биха направили. Похвала.

Ей, таралясници, кома и клинична смърт едно и също ли е бе? Мама ви деба журналистическа!

Съпругата на Шуми - Корина, даде голямо интервю преди година за "ESPN" и каза съвсем ясно - най-големите медицински светила са единодушни, че Михаел не може да излезе от комата. Защо тогава продължават да измъчват себе си и него ? Знам, че е много лесно да се дават съвети, като страничен наблюдател, но на всички е ясно.... явно и на съпругата му....

Шуми не се мъчи, той спи. Вярно че мъката е за близките му, но щом не са решили да му сложат края значи се надяват. Не зная колко хора биха се решили да сложат края на свой близък ако имат надежда. Пак повтарям което съм и писал - Бог. Призови Го в ден на напаст и виж какво ще стане !

Luna0102

Каква клинична смърт сте измъдрили? Човека е в будна кома, а не мъртъв!

След като не може да излезе от кома, защо продължавате да го мъчите и не го оставите да умре?

Горкия! Трябваше да си умре на място.

Там където свършват човешките възможности идва Бог. Щом все още е жив, не е дошло времето на неговата смърт. Нужна е молитва в съгласие и Шуми ще се събуди. Виждал съм как Бог връща към живот и 7 дневен мъртвец. Боже покажи милостта си и върни Шуми в съзнателния живот! Благодарим ти Господи! Амин!

Не че съм атеист, но нали ти е ясно, че е поддържан изкуствено в живо състояние, т.е. ако не е на апаратура, бог отдавна да го е прибрал...

Аз пък СЪМ атеист и ще ти кажа, че ти си аболютен наивник.Да не използжам по-тежки думи и квалификации, защото вкрайна сметка това, че си заблудена .... не значи, че си лош човек. Относно Шуми.... тъжна история, но наистина е време семейството му да направи крачката. Пълна трагедия с тоя човек.... толкова нелепа история :( :( :( Истината е, че след години в кома, дори да се сабудиш(което е на ръба с чудесата от библията) от тебе човек няма да става.

И аз съм атеист, но имам нужния респект и уважение към тези които се уповават на Бог, не зависимо каква религия изповядват!

Няма такова интервю на Корина Шумахер. Тя не е давала интервюта на журналисти след инцидента с Михаел. Как може да пишете такива измислици...

Правите ли разлика между клинична смърт и кома? "Малка" е, но я има. Боже, какво невежество.