Букмейкърите: Пулев ще падне преди седмия рунд

Букмейкърите отписаха Кубрат Пулев за боя срещу Антъни Джошуа на 28 октомври в Кардиф.

Обратно в новината

Коментари - Букмейкърите: Пулев ще падне преди седмия рунд | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще на пода по средата на петия рунд. Т.н. "КобВра" де, не негърчето.

хей мърляч. научи се да пишеш

Какво гадно племе сме само вместо да се радваме че българин ще преставлява родината ни в световно ниво ние продължава ме да го плюем на нас не ни трябва чужди ние сами ще се унищожим.

един залага заплатата си, друг - жена си. Добре, приемам ги еднократно. Но, от какъв зор трябва да се изхождаш навсякъде и песимистично ? Кубрат дори да падне не в първи рунд, а още в съблекалнята, не знам при равнището на нашия бокс, някой друг да се е бил за световно професионална титла.

ех, мръсно племе сме бе

Прав си, такива сте.

а ти ква си

Чакам мача със свито сърце. Какво по нормално нещо е мача да завърши с 20-ти нокаут за Джошуа? Но като всеки нормален българин се надявам на чудо. Такава ни е орисията на българите - винаги да сме аутсайдери. И такива като Стоичков, Кобрата, Григор и някой друг да ни вдигат самочувствието.

Бе българин съм, искам успех за Кората, но съм и реалист. Не повече, месечната си заплата залагам, че нашия няма да издържи до 6-ти рунд.

Джошуа няма да го бави изобщо. Ако не е аут първия рунд, то ще е само заради зрителите и ракламодателите. След 3-я рунд мисля, че ще се изплези .... и е долу!

Ще му спукат канчето оше в първи рунд.

в боя не е важно кой как залага и колко може да се бие. Важно е, кой ще отнесе хубавия удар. А, това, в случая, е 50:50. Мислете за Кубрат, мислете за България !

Кобрети ще изненада Джошуа. По-скоро ще бъде тотално подценен, и тук е шансът на Кобрата!!

Да, но 1000 х 10

За да критикувате един успял БЪЛГАРИН, трябва сте успели поне колкото него. Аз съм за Кубрат, защото е българин. Аз съм за Кубрат защото продължава да е БЪЛГАРИН. Дали не може да се бие за Германия? Като Ви чета коментарите искам да съм немец

Тогава те ще му берат срама.

Моята прогноза бе до 5 рунд включително. Кобрата не е нокаутьор, че да се очаква изненада от него.

+ И моята прогноза е същата. 5 максимум и то заради рекламите.

Ще се оплези на първия рунд.Втори няма да има.По кръчмите ще вилнее после.

Здравей, Кубрат! Букмейкъри, залози -дрън, дрън!!! Свърши си работата на ринга, ти знаеш как!!! Бъди здрав, силен, много трениран и реализирай всичките си възможности!!! Другото е само суета и дрън-дрън, знаем ги тези специалисти около ринга, ха-ха!Здраве и успех!!! От Пловдив.

Ще гледам специално как ще го пребият... Всъщност за него е все едно, нали ще прибере някой долар в джоба.

Нокаут в 3 рунд.

Съгласен съм

Само да не се окаже че вдигнатата ръка е на Кубрат Пулев.

че ще падне ще падне ама върху няколко милиона долара та добре ще му доѝдат . според мен не това е наѝ важното , наѝ важното е това че всички в света интерисуващи се от бокс говорят за него със уважение

При тези коефициенти си струва да се служат някакви дребни пари на Кубрат. Шанса е малък, но всичко се случва.

Много или малко... все на вятъра...

и аз ще сложа 10-на лева за шоуто. а и подкрепям кубрат, независимо какво ще се случи. ако спечели, ще е още по-приятно с големия коефициент :)

То се знае. Нашия отива за парите.

Нашия отива, защото е официален претендент!

преди четвъртия...

За Кубри това ше е последния мач. После само ше рехабилитира през сламка. И с неколко милиона за обезболяващи, нали...

Гоуеми плювачи сте, ей. Ти в коя област си бил претендент за най-добър в света? А? Ааааааа, не си бил. Затова те е яд на милионите на Пулев и затова ръсиш жлъч.