Нова травма в елита на тениса - контузи се Надал

Рафаел Надал е на път да откаже участие на турнирите в Базел и Париж, а мястото му във Финалния "Мастърс" в Лондон също е с въпросителна.

Обратно в новината

Коментари - Нова травма в елита на тениса - контузи се Надал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... зоба дава сила... & крехкост...

Загуби и се оказа, че Квазимодо се бил контузил...или свършиха "разрешените" му хапченца...

Май предположенията ми започнаха да се сбъдват.Има напрупване в тялото при вземане на стимуланти и е необходимо време за прочистване.Инъче няколко милиона могат да отидат на кино.И с някой от останалите така

Глупости! Човека игра почти всеки ден по 2-3 часа тенис на високо ниво в продължение на 3-4 седмици. Имаше сетове с продължителност по 15-20 минути. Вероятността за контузия нараства със всяка среща.

*не сетове, а геймове

На турнира в Лондон щял да участва само един състезател и това бил асковския герой или по-известен с прозвището най-най! Прогнозите на букмейкърите били за убедителна загуба още в първи кръг от неговото друго АЗ което се занимава основно с пенЕсизъм!

Чедо, Магията ще да е от Никол Шерцингер! Една Црна магия и за Фед и хоп глей го Гришон на върха на топа!

Това което ме изненада приятно на турнира в Шанхай, беше че за пръв път видях или по-скоро чух, публиката да крещи повече за Григор отколкото за Надал!? Това не се е случвало дори и с Джокович срещу Надал! Играта на Григор се изкачва на такава висота че обира овациите и възхитата на все повече приятели на тениса! И това благодарение на Дани Валверду! Той каза - Целта е 2017 Григор да е в топ 10! Ще работим упорито за постоянство! Не ми се мисли каква ще е целта за 2018!

Не зная кой мач си гле3дал но картинката беше корено различна от тази която описваш....масово китайки и китайци бяха с испанското знаме и неговите цветове но ти се напъвай да лъжеш тук.....де да беше вярно но това е ГОЛЯМА ЛЪЖА ОТ ТЕБ!!!

Що ми требваше на баир - лозе!???? Тия два мача за една седмица с Григор ще ми излезнат солени през носа! Вече не съм на 25 за да се напъвам срещу тази машина! След като го бих в Австралия през 2014г. бях контузен 12 месеца! А сега? Колко ли време ще ми трябва за да се възстановя след тези два мача? Вамос Григор! Оставям титлите за теб! Бий Федерер и отмъсти за мен!

Надал явно с цената на контузия успя да победи нашия Гришо. Дали си заслужаваше?

Ей ся е момента нашето да блесне...

Ще блесне, ама ако се откажат и другите големи и си вземат почивка няколко дена. Както стана когато нашия взе оная титла.

Умението да се пазиш от контузии е част от тениса. Какво от това, че някой успее да се напъне и да се пердстави блестящо на един турнир, но зарди това пренапъване, после не играе с месеци? За мен по-добър е този, който влага толкова усилия, че да не се контузи и да продължава да играе и на следващите турнири. В крайна сметка точният измерител са точките в ранглистата, в които се включва и умението или неумението да се пазиш от контузии.

Големи сте разбирачи някои тук.....изобщо някой мисли ли,че има спортист който ще заложи да играе контузен или ще се напъне до толкова,че да се контузи знаейки за това.....ами като си седите на задниците освен маясъл да хванете няма да се контузите но раздавате 'умни" съвети