Официално: Мач Пулев - Джошуа няма да има

Мач между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев няма да има, потвърдиха от щаба на световния шампион в тежка категория от Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Официално: Мач Пулев - Джошуа няма да има | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това се очакваше. На думи българите сме голямата работа, но когато трябва да се върши работа....забрави! Нашия не е готов за този мач! Това е!

За да се излекува по-бързо, за това. А тази си спомням, че преди 3-4 години беше "оправила" контузията на Диего Коста за рекордно време. Какво му пречи на нашия да пробва, може и до мача да го съживи и да се отмени отмяната!

Пулев да не се чуди ами да отива в Сърбия при лечителката Марияна Ковачевич, до колкото съм чел е излекувала доста контузии за рекордно бързо време.

Кашпировски, ти ли си бе мошеник!

за съжаление този спорт се преварна в много скъпа пълна пор нография и участващите в него много скъпо платени пор но актьори а нашият позьор дори не става за актьор sorry чалга и бой по чалготеките това е край .

Кобрата си направи изводи от мача с Кличко и сега прилага неговата тактика! Няма нищо по-разконцентриращо от това за противника, а залогът все пак е много голям!

Пулев щеше да вземе 2 милиона евро от този мач.Няма как да откаже такива пари освен ако не е тежко контузен !

Голяма излагация. Жалко за тези хорица, които купиха толкова хиляди билети, вкл. и самолетни до Кардиф и за тези, които платихме за диема екстра. Вече винаги такива "гръмки" срещи ще ми бъдат съмнителни. Но по-интересното е камерунчето, колко бързо е готово за мач, при това с Джошуа след две седмици?! Ще бъде пълно порно тази среща.

Ако си забравил от щаба на Джошуа бяха блокирали достъпа от България до сайта за билети първите дни, докато изкупях почти всички

Като чета повечето коментари и се сещам за шопския лаф "Я не сакам да съм добре, я сакам Вуте да е зле". Толкова много злоба към един българин, при това относително успешен. На всички вас по-добре ли ви става, че човекът е контузен и няма да се бие? А иначе беше ясно, че е по-слаб и няма да спечели мача, но ще спечели пари. Предполагам и той го разбира, това е една от последните му възможности за това. Дано се оправи и да има мач с някой от най-силните боксьори в категорията.

А какво става със заложилите "подкрепи Пулев без губещ залог"?

Фалшив герой е Пулев...

Много го е страааах,това е.Чудеше се как да се измъкне и го измисли.Смешник!

Много жалко. Джошуа беше 100 % фаворит, но е хубаво, че българин стигна толкова високо ниво. Жалкото е, че сега разни палячовци, които ядът чипс пред телевизора пишат глупости. Бързо възстановяване на Пулев.

Не мога да повярвам, че така се уплаши! Жалко! Голям срам!

Kalin

Още като почнаха приказките че без негово знание били уговорили мача после че времето било кратко и.....беше ясно че той бяга от тази среща.Сега като неможа да я отложи се контузи;-)само дето тонове мастило се изписаха че даже и хора билети си купиха.

Е то не може Сульо и Пулев да се бият на най-високо ниво.

дааа.тук в българия голям но навън насраааан.от толкова години се перчи .бъхтиха го .пак голяяям го вади .сега ново двайсеее,това е .нашенска работа.като много други неща в последните години.язък

и.... продължаваме напред!

НИКОЙ НЕ Е ОЧАКВАЛ ДА СПЕЧЕЛИ СРЕЩУ ДЖОШУА,НО ТАКА ДА СЕ УПЛАШИ.НАЛИ УЖ БЕШЕ МЪЖКАР?

Буди недоумение, как при такъв голям залог за пари и слава, месец преди мача, щабът му от лекари, масажисти и треньори не го е подготвил, даже го е контузил??? Но противникът му не се шегува, нова булка - нов късмет, влакът си продължава по пътя.

Мач ще има, но се отлага, защото Кобрата си остава официлен претендент, а Такам тепърва трябва да става такъв. Кобрата започна да прилага номерата, които Кличко прилагаше на него. Дано да му донесат успех.

Пулев , не се крий като мишка !

Пулев се опули.

Да отива в НОИ за Инвалидна Пенсия !

Пулев се уплаши май... то е ясно, че няма никакъв шанс. Явно е решил да не се излага.

Нищо, напролет ще бием.

Същият страхливец и манипулатор като Боко Тиквата!

много шум за нищо, българска му работа!

Оттърва бухкането "като шкембе у дувар", да оди да бие пияндетата по кръчмите.

Как може Такам да е с по-нисък коефициент от Пулев. Той се бие като змей. Гледайте мача м/у Александър Поветкин и Карлос Такам. Независимо, че беше нокаутиран от Поветкин в 9 рунд, мача беше невероятен, няма нищо общо с бокса на Пулев. https://link

Браво пулев взел си правилното решение да се откажеш и да се скриеш като мишка така за теб е по добре че оня щеше да те убие на ринга ти не си от неговата класа а и ще спестиш резила за всички българи че кои знае какви глупости щеше да говориш като станеш от пода на ринга

е, че се е скрил от боя, а твоят, че си бягал често от училище и не си научил правописа.

Тос пък! Я ходи се прегледаи важно е садаржанието на нъписаното не правописат. Всеки може да са обарка с някоя буква. Тапак!

Е тоя път Пулев се насра много вече :)

Пулев действа по подобие на Кличко - отлагай, изнервяй, дезорганизирай, за да нанесеш изненадващ удар, когато противника ти се е поотпуснал.

Размина му се...