Италия дръпна късата клечка за бараж за Мондиала

Италия изтегли най-трудния съперник от непоставените отбори за баражите по пътя към Мондиал 2018 - Швеция.

Обратно в новината

Коментари - Италия дръпна късата клечка за бараж за Мондиала | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЗ БИХ КАЗАЛ ЧЕ ШВЕДИТЕ ИЗТЕГЛИХА КЪСАТА КЛЕЧКА ... СКУАДРА АДЗУРА Е МАЧКАЛА И ЩЕ МАЧКА :)

В такива мачове не е важна формата а традицията.Т.е които отбори от тези имат най-големи традиции на световни те ще продължат.Със сигурност по тази логика би трябвало да се класира Италия, също така Швейцария да елиминира С.Ирландия а Ирландия да елиминира Дания.Между Хърватия и Гърция по този критерии не мога да преценя защото Хърватия е млада държава и имат горе долу еднакви показатели с Гърция като участия даже може и гърците да имат повече участия.

Аз лично исках, понеже от поставените отбори Швейцария ми се вижда най-слабия, и исках те да се паднат с най-силния от непоставените Швеция. Тъй като са почти равни Швейцария и Швеция. 50-50. И по добрия да победи. А останалите поставени - Дания, Хърватия и Италия да се класират безпроблемно на световното. Да има повече класни отбори от Европа. Да избегнат Швеция. Но в този случай както са ги изтеглили...жалко за Швеция. Няма да са на световното. Дания, Хърватия и Италия напред. И може би и Швейцария.

На бас , че Италия ще бие и то два пъти. В противен случай пак ще участва на Мондиала, но след като приключи разследването на уредения мач 0:8 Люксембург-Швеция

Абе искам да питам, тоя дето я е писал тая статия идиот ли е? Швеция никак даже не е най-силният съперник сред тия дето са на бараж!

Не става въпрос за най-силния от тия дето са на бараж, а става на въпрос за най-силния от непоставените отбори. Не си разбрал.

Поставени бяха Швейцария, Италия, Хърватия и Дания, а непоставени - Северна Ирландия, Швеция, Ейре и Гърция. Така че от Северна Ирландия, Швеция, Ейре и Гърция наистина Швеция е най-силния и нежелан противник.

Глупости на търкалета ... Късата клечка е за дира с такива списвачи и редактори ... А на бас, че Италия ще продължи от този бараж ...

"Италия дръпна късата клечка за бараж за Мондиала" - отврат, гъзолизци, спрете да натрапвате на българскя народ тъпи чуждици, имаме си прекрасни български начини за изразяване, не е нужно да се копира всичко дето иде от "великите". спрете с промиването на мозъи