Легенда с 6 олимпийски титли винен в изнасилване

Грандиозен скандал разтърси бившия СССР и светът на гимнастиката, като великият Виталий Шчербо - шесткратен олимпийски шампион, бе обвинен в изнасилване.

Обратно в новината

Коментари - Легенда с 6 олимпийски титли винен в изнасилване | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това някаква мода ли стана? след 30 години рев

Баси тъпизмите, които тук се ръсят. Не напразно булгаристанците са най - простата сган на планетата. Нали изнасилвачът е от бившия СССР, трябва да не казваме нищо лошо, а момичето е виновно разбира се. Срам ме е че сте ми сънародници. Глупаци.

Га яде кибап4етата, не рева, а сега като си в щатите и няма кибап4ета - ривеш..... Класика в жанра!!!

Кво чудно бе - руснак в Германия. 1945 само в Берлин са изнасилили 100хиляди германки.

А немците са правили любов по взаимно съгласие с рускините ......чукондур

В думата "чукундур" няма буква "О"! Може да си стоманен, но си неграмотен!

тая е на принципа "га яде кИфтета не рИва". като се я опрашвали си е мълчала, защото явно е искала да има продължение. сега тръгнала да реве, когато е разбрала, че няма да има продължение. изобщо няма как да повярвам на някаква си отглеждаща шафранов минзухар и затова е наречена шафрантия.

Шантави жени, ако ги оправиш - лошо. Ако не ги оправиш - си обратен.

Да те оправят и теб против волята ти??! Сигурно ще ти хареса..

Олимпийската шампионка с отбора по гимнастика на САЩ от игрите в Лондон през 2012 г. - Маккeйла Мароуни, разкри, че е била изнасилвана 7 г. от лекаря на тима ... Според него, той я "лекувал" ...

- Ребята, помагите ! - Бабушка, почему кричиш ? - Меня озлочестили. - Какда бъйло ? - Сорак лет таму назад. - Пачему кричиш сега ? - Приятна вспомнит !

Писна ми от лудите жени! Ами стойте си в къщи, и никой няма да ви закача! Време е отново да се разделят мъжете и жените. Отделни училища, работа...

Kalin

май след холувуд стана модерно всички да са изнасилени.странно мода някой да пропусне да не го сподели

"Но моите доказателства са много по-силни от твоите думи." Какви са, къде се намират?! Май Шчербо ще изкара някой долар от тая красавица, ако я съди в Щатите.

Благодарение на анаболите и протеините животинския нагон при спортистите е по-силно изразен,но като понатрупат годинки потентността им се изпарява и им остава само славата.

Не бъркай здравия дух със здравия морал.

Украинка в САЩ, това е.

Още някой има ли, че им загубих бройката. Сигурен съм, че са се чувствали ужасно толкова време ама айде казвайте ги по навреме тия работи.

А какви точно са доказателствата, освен поста във фейсбук?

Отдавна максимата "Здрав дух в здраво тяло" е изгубила значение за професионалния спорт...

Максимата е за аматьори!