Скандалите преди ”Левски” - ЦСКА започнаха

Скандалите преди съботното дерби "Левски" - ЦСКА се разгоряха далеч от терена, след като домакините махнаха емблемата на отбора-гост от билетите за мача.

Обратно в новината

Коментари - Скандалите преди ”Левски” - ЦСКА започнаха | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е най-високият мач, защото ЦСКА играе в неделя на стадиона в Драгалевци. Много ми е интересно дрогираните червени фенове утре знаят ли за кой ще викат или сините срещу кой ще играят? Отговора е не. Заради тази простотия и мач който реално не е вечното дерби защото ЦСКА е някаде си ще блокират целия град!!!

А защо думите преди и след ТИРЕТО на билета са с главни букви???

ето затова никой не харесва телетата. тези индивиди са озлобени от факта, че са вечно втори. БКП ги направи отбор като ги закри 49-та и след 20 години ги обедини с милиционерското отборче на Спартак и Спортист. взеха националите на Спартак, за да могат и те да вземат някоя титла. един Жечев е легенда на Спартак, а не на телетата, но те по подобие на македонците крадат, че си нямат нищо. стадионите Юнак и Раковски реално не са техни, а на милионите клубове с които са се обединили. в състава на ФК Динамо се вливат милиони други клубове. ето това се нарича истински хобрид и живо ГМО.

Това , че ЦУЦЕКС няма емблема защото джуджето от Микре не плати нищо досега и много ги стяка новоизлюпените чорбари ,че си нямат емблема,Също така се опитват да си препишат историята на автентичното ЦСКА и на принципа с чужда пита помен прави.Такива са били изобщо и стария ЦСКА ,които вземаха запас, казарма и всичко що е по-кадърно в спортната рота на чорбицата.Сега няма армия и интересно какво общо имат с това което го нямат.Тим създаден изцяло по съветски образец от фуражкаджии и зелени найлонови чорапи.

много ми е смешно как се палите заради тея смешни манекенско-чалгарски отборчета...шъ ма извинявате ама който и от двата като мръдне извън България...яде бой като маче у дирек...къв футбол в бг кви стадиони кви отбори....ходенето на мач стана само да се напиеш с приятели...футбол на териотирята отдавна не се играе...ае чал.

Лумпени обвиняват други лумпени, че са лумпени :)))

Служебна победа тогава БФС да се самосезира Баси държавата всеки си прави каквото си иска... Ми оставете само Левски на билетите бе говняри и си играйте сами - и пак ще сте ВТОРИ ХА ХА ХА ХА ХА

За какво да се самосезира бе оранжев глупако! На билети си пише цска ТИРЕ София. Емблема няма, защото гмо-то неправомерно използва емблема, която още не е придобита от НИКОЙ. Кофти А????

ГРУХ ГРУХ ГРУХ ГРУХ ГРУХ И В КЛАСАЦИЯТА ЗА ВТОРИ МЕСТА СТЕ ВТОРИ УЕ ГРУХТИ СИ КООООЛКОТО СИ ИСКАШ ДЕГЕНЕРАТ...

#КОЙ ки ви нареди така, кухороги? Изгаврянето в събота ще продължи и Велик Каранга ще ви кожи отново и отново. КЗЕвроидиота!!!!!

Познай кой ни нареди прасе оранжево?! Обективната истина ни нареди!!! Много добре осъзнаваш истината и болиииии. Вие не сте сменили името на собствения си вече умрял отбор. ЛИТЕКС СМЕНИ ИМЕТО СИ и вие го припознахне! Цял живот ще ви го набиваме в розовите тикви!

На прасе вика ЛИ прасе бе ПРАСЕ

Браво, цяла футболна България одобрява Всички отбори трябва да постъпват така с гмо-то.Лъжата не бива да бъде толерирана :

Смешни,жалки,комплексирани кухороги,за които дъно няма-все по и по-надолу могат да паднат!!! хахаха ХО ХО ХО

Левски настоява за допинг контрол.Ще има ли?

Правилно! ГМО-то може да "мина между капките" де-юре, но де-факто няма кой да ги признае, още по-малко пък ние! А статията е писана от пропаднал и деградирал припознавач. Нека нечестивите припознавачи които започнат да словоблудстват по повода, да разберат веднъж за винаги, че истината е добродетел и ние я съблюдаваме!

Това левскарите стават вече жалки. Отдавна вече не се интересувам от български "футбол" и не симпатизирам на никой отбор (те вътре бездруго 90% не са български играчи), ама подобни дребнави мурвенски номера са дъното на утайката. Като някакви разсърдени госпожички - пълна липса на уважение и спортсменство. А за т. нар. "ултраси", независимо от кой отбор - я се замислете дали е по-добре да има силни, уважаващи се един-друг отбори, за да може да става хубава игра, или ходите на стадиона да си удовлетворите лумпенската злоба и маймунските комплекси, вместо да погледате един класен мач.

Ти орнажев тия приказки, че не си се интересувал от български футбол ги разправяй на майка си! Ти си от припознавачите и умираш от мъка, че четирибуквеното ти отборче го няма и се налага да припознаваш ЛИТЕКС!!!

Ма ти още малко ще се разплачеш ве! Чети кво е написал колегата, че ако няма силни отбори, няма качествен фубтол! А Уеффски никога не е бил силен, тъй че не са напъвай! Каквато и емблема да имат ЦСКА, кухорогите пак ще сте вечно втори!

Типично за "сините"-само злоба,простотия...нищо ново.В България има 32 случая,като ситуацията при ЦСКА,но злобните лефскари чакат само това и войййй до небесата .

Ако може да припомниш само поне един от 32 случая! Не съм левскар и даже изобщо не ги обичамБно в случая са напълно прави.Все някой трябва да надигне глас срещу бруталната измама ЦСКА-София,краденето на чужда история и незаконното използуване на чужда емблема.....

Не симпатизирам на никой от двата отбора, но съм винаги срещу лефски. Статията показва защо. Те нямат уважение към никого и към нищо. Винаги се правят на интересни и търсят провокации и конфликти. Вижда се, че са слаби и по всякакъв начин искат да печелят с методи извън терена. Когато дойдат в Пловдив феновете им редовно го отнасят. Държат се нагло, агресивно и си просьт боя. Те всъщност основната им гр,пичка са си 100% наркомани и не ходят на мачове заради мача, а за да предизвикват безредици. Имам съмнение, че или някой им плаща или ги зоби, за да го правят. А отбора лефски най-вече управата му действа със същите методи, когато СИК ги спонсорираше и мутрите биеха съдиите на пол,времето, за да свирят за говедата. Така спечелиха яколко титли, а после още, когато Наско Раев беше главен брокер и се занимаваше с покупко-продужбите на мачовете, както и на играчи. Докато туморът лефски съществува и се толерира няма да имаме футбол п.с. лефски умишлено го пиша така, защото името им е срам за Апостола на Свободата. Нямат право и морал да го насят.

Ти от Ботиф ли бие майна?! Еми нормално е да не ти харесва, че напомняме на оранжевите, че са Литекс. Нали и сте Металик Сопот!

Не бе Динамовец,от Марица съм...Нещо лошо? Апропо,върнахте ли лопатата?

Кажи му подуенско говедо и не го обиждай повече!

Припознавач оранжево-ярмейски... Повече нямам какво да кажа.