Димитров е финалист след победа над Фонини

Първата ни ракета Григор Димитров направи нов много добър мач и отстрани Фабио Фонини на полуфинала на турнира в Стокхолм.

Обратно в новината

Коментари - Димитров е финалист след победа над Фонини | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фонини се правеше на умряло куче, но номера не мина.През цялото време се държа като, че той е напред в резултата. А накрая го прегърна като, че е победител?!?

Гришо за пореден път прослави България и доказа, че е най-великия българин!

Най-хубавото е не, че бие, а че почна да показва шампионски характер. Ако продължи така, няма да се учудя догодина подогодина да е номер 1. Макар че анаболните мутанти тази година си почиват, а догодина ще се включат.

Ние русските пиянки трябва непременно да се изходим и под тази статия. Виждам, че само един колега го е анправил?! Товарищи, боярищник ли пиете, пишете гадости срещу българите както повелява бащицата Путин! P.S. Да не забравите, че Той каза, че азбуката ви е направена в Македония!

Se taia

Ха, някой да не ти е гепил акаунта, ти няма как да плюеш по бащицата, създател на всичко - Путя, да се свети името му...

малко shaky втория сет,но кто цяло добре, да видим утре срещу Делпи какво ще стане

А си покажи снимката, така наречени канадски олигофрени.

Дано най-после Григор разбра че става вече номер 1 в света в момента - това дано е началото му...!!!!!!

ти сериозно ли?олигофрн си като боика от банкя,грис халвата и 10 живота да живее никога няма да стане номер 6 камо ли номер 1

Виж сега, номер 6 ще стане точно в края на годината. То ще си е като реален номер 11, тъй като петима ги няма, НО.... това не е важно. Важното е че до края на Ноември ще изпревари и Мъри и Джокера, пък било и то защото те не играят.

357 очаквам да покажеш,как се става номер 1 в тениса.Хаѝде даваѝ в един,два,три живота.....

Дришо на фина ??? Те сигурна са само 4-ма тенисиста на тоя турнир, след като тънкокракия хасковски бездарник е финалист !!!

ти си знаеш какав си де не ме изтрият

Браво на Гришо, осигури си участие на финалите в Лондон! Успех му пожелавам!

Браво! За да задържиш мястото си в първата 10-ка, а и да вървиш към върха, трябва да се държиш като фаворит, когато играеш с тенисисти, които са под теб в листата, макар че всички в първата 50-тица са много близки по възможности... Григор беше много уверен и стабилен. Все по-голямо постоянство и увереност му пожелавам.

... браво, момче...