Григор загуби финал №13

Григор Димитров не успя да разгърне играта си от последните седмици и загуби финала в Стокхолм от Хуан Мартин дел Потро - 4:6, 2:6.

Обратно в новината

Коментари - Григор загуби финал №13 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Играеш колкото ти позволява противникът. ДелПо не е анонимник като предните и освен това е в суперформа. Такива обикновено се оказват проблем за нашия. Но и това, което е постигнал вече в кариерата си, е повече от добре.

Браво момче!Правиш каквото можеш.Еи им мта на драскачите!Печели си доларчетата,дръж се за Дани и успех,където може.Роден си под щастлива звезда!

Не разбирам от тенис, но явно не е достатъчно добър.

Я да си сверя часовника - а да, Гришо играе с някой от топ 20, шанс за загуба 95%. Ако беше от топ 10 щеше да е 100%. Всичко е нормално, няма сензация, връщайте се обратно към нормалните си задължения.

Ако беше на "ниво Александър Зверев" пък, щеше да е жалко, че не е на "ниво Федерер". Ако беше на ниво Федерер, щеше да е жалко, че не е съвършен...

Странна загуба,спомням си някои предишни коментари.Просто не искаше да победи...

Kalin

Сбаба игра а и като цяло турнира си е слаб.

и последната надежда напусна моята душа-цитат на John Mc Enroe по повод загубата на гришо от рублиов

Нима има изненадани ?!?

дкми

Той па кога ли е успявал "да разгърне играта си" :)

Еми, голяма "игра", голямо нещо - не се разгръща лесно. Ама като/ако се разгърне...

Постоянството отделя големите от можещите. Гришо може много неща, но някакси все не може да заиграе постоянно на високо ниво, като Федерер, Надал и др. Желая му успех и дано да е за постоянно!

Съгласен. Коментатора обяви Дел Потро за скала. Но ако сметнем точките, по скоро грешките на Гришо натежават.

Следя всичко за Григор, но за съжаление е крайно непостоянен в изявите си. Няколко часа само след блестящ мач прави елементарни грешки и е съвсем на друго ниво. Прекалено внимание отдава на странични фактори, емоционално реагира на кой етап е, какво ще стане ако.. еди какво си. Ако един хирург трябва да оперира и не му върви това или онова??? Просто трябва да си свършва работата. Григор все още не е достатъчно емоционално интелигентен и оставя емоциите да го люшкат хаотично. Когато се научи да се владее емоционално, ще има стабилност и успехи.

Зад екрана е лесно, на терена - трудно. Григор дава квото може. ЗАСЕГА не успява да даде всичко. Но напредва. Подкрепата на феновете не е без значение. Особено, когато не успява. А, българите сме царете на критиките и оплювките. Ако трансформираме(емоционално интелигентно) тази цялата енергия в положителна, нашите спортисти може да прескочат чак световните върхове.

Хубавото беше, че Григор не се предаде до края, макар, очевидно, да нямаше ден - сервисът не му вървеше, бекхендът - трагичен... Като че ли се беше пренавил. Очакванията към него, собствените му и на другите, му тежат. Резултатите си постига, когато е "отписан". "Записан" ли е, "изненадващо" губи.

Del Potro когато играе силно и му варви сервиза мозе да бие всички. добра година за нашето момче! успех в останалите 2 турнира и ATP финалс!

Ми не - Григор за съжаление сам се би. Ако беше играл като с Фонини... Само асовете като сравниш, картинката се изяснява, в общи линии.

Григор изненадващо не е фаворит в Стокхолм 16 октомври 2017 Редактор: Динко Гоцев Усещаш ги, Гоцев:))

По-скоро, психо-истерик. Не пропускаш момента.

Истерията я създават такива като Гоцев - по един приличен тенисист, който обаче няма място в първата десетка.