Непреходните лафове на именика Димитър Пенев

Димитровден е голям празник в дома и на най-големия треньор в историята на българския футбол - Димитър Пенев.

Обратно в новината

Коментари - Непреходните лафове на именика Димитър Пенев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАК ЩЕ КОМЕНТИРА ПЕНАТА ЗАГУБАТА ОТ ЛЕВСКИ СЪС 7-2 КЪДЕТО ТОЙ ИГРАЕ ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК?

... топката беше постоянно около мене... например...

Чичо Митко, ВЕЛИКАН си! Честит имен ден и бъди жив и здрав още дълги години да ни радваш!

Може да се издигне в култ? Читавото просто емигрира. "Колко сте вие там? Трима? Половината да дойдат при мен!" Не, това не е от него, от друг подобен "стратег на века" е. Иде му на човек от вътре да им каже: "Защо се мъчите, момчета, мъчите и нас, а не си стоите просто там на село да си гледате кокошките, няма нищо срамно. Ние ли искате да ви заместим, що ли?Откога българинът се срамува от корените си?"

Пената просто е един селяк, един типичен български селяк.

сега така изглежда, но навремето не беше така, като пое националния още в първия мач срещу Румъния се почувства стягане и че има промяна, въпреки че паднахме, а в един от следващите срещу Финландия даже играхме и красиво. За мен това не е случайност, защото преди това бе треньор на ЦСКА, където разчисти много стари звезди и вкара млади начело с голямата тройка като резултатът бе страхотна игра, включително безпроблемно минаване в евр. турнири

В един горублянски ресторант Пената нещо не беше доволен от сметката и каза на сервитьора: - Спонсорираме футболисти, съдии, а сега и вас трябва да ви спонсорираме!

- Момчета, днес ще тренираме в балона, тренировката ще я води Краси Борисов. Ако ви е студено, пуснете лампите! - Искам да играете бавно, но бързо! Да разигравате бавно и бързо да подавате и атакувате ако някой се открие! - Видяхте ли ги тези какво направиха? Това футбол ли беше? Затворили се там отзад... (след 0:0 с Локо Сф, след като в предишния кръг ЦСК беше победил Левски с 1:0 с абсолютно идентична тактика) - Тоя хотел го знам, тук правих комоция на книгата си

ТИТАН НА МИСЪЛТА!Както сам казва- това е футболна игра ,не е БАН!

Човекът е титан!:) Сетих се за тези, а за други, който се сети да добави? -Борис ТРИ - Коя война? - Еми първата. Първите световни.

тези, които плюят чичо Митко, са или фенове на говеждия отбор, или нямат представа кой бе Димитър Пенев като футболист на армейците и капитан на националния отбор, и после като треньор. Името му е едно от най-великите в родния футбол. А днешните лигльовци, които са целите изрисувани с тату, а на терена са нула, могат само да му целуват краката.

ми е набор.И като футболист ,и като тренер си е все същия.Разсмиваше всички около него с бисерите си,знай си багажа и не се засяга когато го карикаторят.Това му е най силната страна в живота му.Да е жив и здрав.

Ако някой осъзнава , че е прост е себепознание и това му дава много предимства в живота. Реалната преценка за себе си е нещо важно.

Баце, умрех !!!! :)))))))))))))))))))))))))

Каквито футболистите, такива са ни и треньорите, след това защо БГ футбола е на това ниво...

Да ни е жив и здрав чичо Пенчо! ВеликанЪ!

Това не са лафове, това е неподправена простотия.

В простотията няма нищо лошо, когато е подплатена с резултати.

Велик ..........