Отнеха още олимпийско злато от Русия за допинг

Русия загуби още три медала, спечелени на зимната Олимпиада в Сочи 2014, като два от тях са златни.

Обратно в новината

Коментари - Отнеха още олимпийско злато от Русия за допинг | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките руснаци! Ех , Пак ги набедиха несправедливо! Пуста завист! Братята са чисти като младенци! Руснак и допинг са като дявол и тамян! Да живее братски СССР !!!

Русия незабавно и завинаги да се изгони от Олимпийските игри. Опорочават всичко вече 70 години.

Русия води хибридна война срещу "запада".

Kalin

Това си е розчистване на сметки и в дъното не стоят спортни критерии а политиката спряма Русия.Едните им вземат медалите да другите ги задържат защото не били вземали допинт а сироп за кашлица;-))))Кубертеновия девиз за спорта явно трябва да се погребе и свисъла от международни сътазания също и служебно медалите да се присъждат на удобни спортисти от определени държави!

Американските спортисти или са болни и им се разрешава да взимат забранени вещества, като сестрите/братята Уилямс или са на такава дрога, дето WADA още не я знае - нарочно де...

Когато политиката се намеси и в спорта така става.

А сестрите,или братята Уйлямс?А Болт? Сигурно с въздух и кебапчета?!

Немой с лошо, те, американците са сите болни, техното не е допинг а илач! Само дето като препикат лехата и доматито става као тикви...

Интересно на този фон колко американци и други са им взети медалите? Остава се с чувството, че не правят на маймуни, понеже сме лековерни тъпанари.

Ами само един - два по-драстични примера: Марион Джоунс - четири медала, включително олимпийско злато на 100 м. от Сидни 2000, в затвора с четиригодишна ефективна присъда; Тим Монтгомъри - медал и отнет световен рекорд на 100 м., в затвора за 18 месеца. За Ланс Армстронг да не говорим. Разликата с руснаците е, че американските спортисти си ги хваща американската антидопингова агенция и си ги съди американската държава и американските спонсори. Впрочем, така е и във всички нормални страни по света. В Русия независими органи няма в нито една област, най-малко в спорта. Така че руските атлети ги ловят международните организации. Дори и в това нямаше да има нищо лошо, ако не се беше установило, че държавата и държавния глава на Руската федерация пряко стоят зад манипулирането на резултатите. Това вече е опит за политическа измама и прошка за такова нещо няма.

Хващат ги, когато са им приключили кариерите и всички политически дивиденти са изядени и изпити. А, освен това е нужно да се хвърли някой кокал на зомбитата на "демокрацията", "правата на човека" и "спорта за един мирен свят".