Наш шампион опериран успешно, за да проходи

Параолимпиецът и световен шампион по хвърляне на копие Мустафа Юсеинов днес е изписан от истанбулската болница "Медикал Парк", а операцията му е успешна.

Обратно в новината

Коментари - Наш шампион опериран успешно, за да проходи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубава новина. Да проходи и да е жив и здрав! Само и аз се питам... защо все в Турция... Толкова ли са неграмотни нашите лекари или скапани нашите болници... Отговорът е ясен.

Браво, нека!

Хайде да е хаирлия, дано проходи момчето!

Прекрасна новина ! Дано има повече такива !

Давай Шампионе, не върви, а направо бягай към нови постижения,имаш воля, шанс и обичта на хората,давай

ма що в турция бе?? ми тя турция нали е още в средновековието, и ердоган я върна още по назад??

Българскта болница е филм на ужасите.. напомня ми на един филм хостел..

Нямаш ли малко срам бе келеш.И от това ли правиш политика.И българи и урци се радват човека да оздравее.Ей такива сте за дръвника, срам нямате-турското, та турското.От такива като теб са се отвратили и българи и български турци, пък ако щеш и самите турци в Турция.Кюлхане.

че и аз се радвам! и за мустафа се радвам, радвам се и, че тъпаците може и да разберете някога, че турция е къде по напред от нашата мила татковина във всякоедно направление!

турция като икономика средно е като нас - но имат 12 пъти по голяма население. от там идват и повече опит в по-редките болести. ако наще правят 10 сърдечни операции - в турсия правят 120 на година. с повече опит се хваща занаята по добре.

Че там си е! А защо иска в Европа като й е добре? Жив турчин няма да остане при Ерджолан, ако ги приемат...А спортистът да е жив и здрав, че да проходи! Турските хекимини все във французко и ингилизко са изучени. В Турция само сюнет се изучава