Удар на Григор е №1 за годината (видео)

След края на сезона в тениса, анализите, равносметките и класациите не спират, а за 2017-а в тях често фигурира и наша спортна гордост.

Обратно в новината

Коментари - Удар на Григор е №1 за годината (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тези видеа ударите бих ги подредил така: 1. Сложеният на второ място, нищо че не е на Григор; 2. Сложеният на трето място; 3. Сложеният на първо място. Ударът на Пабло Куевас бе най-сложен и непредвидим. И предното отиграване също бе с техника и трик.

Всеки ден по различни точки на света се извършват по-съществени неща, но не се отразяват по медиите. Лекари, учени, зъболекари и всякакви други извършват много по значими дейности.

Резултатите показват, че 22% от българите не са знаели за кой удар да гласуват.

И какво толкова станало?!? По всяко време стават много по-съществени неща по света от някакъв си тенис удар. Който и да е изпълнил този удар има доста преувеличена значимост.

Сори за минуса - не видях името!

Един голям българин. Браво Гришо !

Браво! И дано такъв да е удара и със създаване на семейство. Да се връща в България, да си избере чудесна българка, с която да създадът щастливо семейство с много българчета. Край на посредствените приятелства с много оскъдни дрехи, гримове и пози. Дано да дорасте и до този спорт, най-важният в живота, този на семейството. За сега там хич го няма. Успех.

Абе, оставете го човека да се радва на живота, стига сте морализаторствали. Млад е, готин е, успешен е. За кого ще се ожени си е негов проблем. Няма я вече Повелята на Партията...

Има нужда. Смени си времето. За Божиите работи иде реч, а не за партийните. За тези, дето българите са оцелявали винаги когато са били под робство. Семейството им е било стожер. А такива "ранички" еднодневки като твоето мислене, до никъде не водят, освен до разрушение. Всеки от нас има талант колкото Господ му е дал; И всеки от нас има дълг.

Гришо та Гришо, хасковски бек, който не е платил един лев данък в България на парите които изкарва, ама то кой ли ги плаща така че, давайте тогава Гришо, Гришо.

Данъците на Григор да са ти проблема.

А ти какъв бек си?! От коя кочина се обаждаш?!

Поздравления за Григор, първокласни са му ударите!!! Само че ми се струва, че Ударът на Куевас е по-труден, той е изпълнен без да гледа!

На Григор са трудни, а на Куевас е късметлийски. Провалените удари обаче не ги дават на повторение :-)

Dobromir Dimitrow

Имате известно право, но много от ударите, ако не всички са късметлийски. Има уж лесни удари, а почти всички ги бъркат.

Ало, Петър, Ало, Волгин!!!

Има доста по-съществени неща от някакъв си тенис удар. Въпрос на разбирания.