Меси е №1 сред 100-те най-добри играчи в света

Кристиано Роналдо може и да спечели петата си "Златна топка", но вечният му съперник Лео Меси е първи в друга класация с голяма тежест.

Обратно в новината

Коментари - Меси е №1 сред 100-те най-добри играчи в света | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меси е толкова далеч от Дон Диего, колкото Плутон от Земята. НИКОГА няма да бъде дори един от 5-те най-добри за всички времена. Марадона отиде в Наполи и от средняци ги направи шампиони. Направи Аржентина светвни, а Меси стои само в Барса, където играчи като Алонсо и Иниеста вършат мръсната работа за него. Пълна дупка в националния на Аржентина. Даже сънародника му Марадона го каза. Не харесвам Гейналдо, но е много по завършен играч и много по-полезен. На него му пречи излъчването и държанието което има. Доказа се в Ман. Ю....в Реал, за национала.....докато Меси само в Барса. Извън Барса е един от многото.

Абе ти само за хокей имаш право да говориш май...Иначе за Марадона си прав- не е имало по-добър играч от него досега на земята... Ама иначе да кажеш че Гелосания (да не кажа нещо друго) е по-добър от Меси ? Това е меко казано абсурдно...

А защо го няма на челно място наш Боко от Бистришките тигри? Та той е над Меси и Роналдо, взети заедно.

И каква точно е тежестта на тази класация? Питам, защото навсякъде се броят топки, обувки, но не никъде Four Four Two. Сигурно е някакъв пореден опит да се реанимира Меси? Нормалните футболисти искат топки, аматьорите може и зда се задоволяват с Four Four Two.

Ако си гледал футболни мачове през годината "трезвен" ,няма да се питаш така по хамлетовски :-)