Защо Рафа си дърпа гащетата и реди бутилчици?

Световният №1 в тениса Рафаел Надал без съмнение е един от най-завършените спортисти на новото време.

Обратно в новината

Коментари - Защо Рафа си дърпа гащетата и реди бутилчици? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно защо няма никой друг, който да прави такива щуротии и изгъзици, като Надал, които супер дразнят, сякаш прави някакви вуди магии на противника например?! Както обмисляха и трябва да забранят викането, пъшкането или крещенето на корта при всеки удар на топка от посрещащия, така и трябва да му забранят на Надал подобни ритуали, които са като обида за противниците му. Всички се държат по един и същ начин, който има проблем с това поведение няма място на корта и в спорта, да си показват странностите вкъщи. Иначе, кой знае кой ще е поредният и с какви чудатости ...

Каквото ще да прави.. Рафа е велик :)

че това е един ЗАВЪРШЕН психопат по рождение за САМОВЛЮБЕНОСТ И СЕБЕВЕЛИЧИЕ, който иска да наруши темпото на игра, когато губи или започва играта поради ОГРОМНА ДОЗА НЕУВЕРЕНОСТ И КОЛЕБАНИЕ, как ще му потръгне с грешките на противника, как да "извади" противника от търпение, за да направи грешки последния.

Човека си е намерил начин максимално да се концентрира и да не мисли за нищо друго извън корта.

Това с обсесивно-компулсивното разстройство, може да се каже за всеки човек. Просто поредната измукана новина от клавиатурата на пишещият. Добре, има си ритуали, но кой няма, дори да не си ги признава.

"... на пишещият"?! Този урок по граматика си го пропуснал. След предлог не може да има пълен член, използва се само, когато думата е подлог! (Ако знаеш какво значи това).

Пиши му двойка, кво му се обесняваш. На септември пак да се яви под някоя статия. Балък!

Напълно ясно е, че Надал има ОКР !!! И това го прави още по-велик!!! Има силна воля, с която успява да надделее над своя недостатък и да побеждава, направо е безапелационен !!! И е свръхконцентриран, направо му се чудя, абе велик си е !!!

и като се назоби става непобедим...

Зоб има във всеки магазин във София. Ама ти колкото и да назобиш не можеш на Надал и една точка да му вземеш - това е "малката" разлика.