Данчо Лечков - плеймейкър в Отбора на затвора

Бившият ни национал и настоящ вицепрезидент на БФС Йордан Лечков попадна в доста любопитен състав.

Обратно в новината

Коментари - Данчо Лечков - плеймейкър в Отбора на затвора | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лечков беше като Зидан на терена,техник беше,но като кмет кви ги е забърквал....

Къде са Меси, Роналдо?

Всички тези са аматьори! Най-добрият е моето момче Паоло Роси - Световен шампион 1982г., Шампион на Италия /няколко пъти/,Европейски клубен шампион и не на последно място Перфектен Букмейкър!!!

Скоро вратарят Бруно ще бъде заменен от друг вратар - Боби мокета !!!

Пропуснали са Меси, Роналдо, Алексис Санчес и подобни съдени за данъци. Те и Стоичков искаха да съдят тук за данъци, но накрая се оказа, че е платил повече и държавата му връщаше пари.

ебе идиоти , как може да лепите етикети на Лечков, след като няма окончателна присъда за нещо. За това си има съдилища. Съвсем се извратиха нещата в тази държава.

Всички знаем какво открадна, само съда не знае!

Йордан Лечков, при цялото ми уважение към него, само и единствено от спортна гледна точка, е един червей-пиявица. Това, което е дал на българският футбол, не може в пъти, умножени по 3 на десета степен да се измери и сравни с това, което е взел на и от българският футбол. Един от най-продажните и противни хора, типичен връзкар и изключително корумпиран простак. Това е един от хората, заедно с пресветият Боби Михайлов, които се подиграха с управлението на българският футболен съюз и които напоиха футболът в България с корупция, шуробаджанащина, черно тото и още куп други идиотщини. Това е един от хората, на които ако ще задникът и устата да им да натъпкани с пари, пак ще искат още и ще злоупотребяват с псевдо известността си и служебно положение, за да изстискат още някой лев. Стоичков, който всички го оприличават и го заклеймиха като какъв ли не, се отдръпна от тази пасмина пиявици, навремето още и съвсем ясно даде да се разбере, че няма да се занимава с такива гнусотии. Не затвор, ами публичен линч за Лечков и всички останали муцуни като него!

Изводът е прост: малко акъл + пари = престъпление.