Сираков: ЦСКА е на гребена на вълната, Левски не върви

Наско Сираков коментира ситуацията в родния футбол в ефира на "Дарик".

Обратно в новината

Коментари - Сираков: ЦСКА е на гребена на вълната, Левски не върви | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

естествено не е за прости хора драги ми тиквунчо. понеже си много светнат на тема футбол - лудогорац вдигна летвата за добре и тепърва ще допринася и нови футболисти. децката им школа е набор 200ч. така че тепърва ще чакаме. как да стане за седем години? или не съм прав. за сега купува защото няма свои и това е съвсем логично. браво на така наречения домуза или гела. а за такива като тебе- ще се удавите в собствените си плунки..левскар съм, и ще остана, но това което прави лудогорец е похвално. браво!!!

Разбирам твоите комплекси, както от Наско, така и от Гонзо - и двамата постоянно пълнеха кошарката на любимото ти червено комунистическо отборче... Даже единият участва активно в най-големия ви разгром със 7:1... Разбирам твоят комплекс, но добрият човек пак няма да е злобен, а ще се държи с уважение... Жалко за теб...

Хм, темата е доста щекотлива, а коментарите - сравнително малко... ДА не би защото "сифиянци" се изнасят по родните места?

Брат, така е, типично за " Червената " общност, прибраха се...

Много уважавам Сираков, но не разбирам защо Лудогорец не допринася за нашия футбол.

Taнас Раев е куче на каишка при ГриГан от 2010та,по облъчен е и от Стоилас Танансе,кой пък те иска теб в Левски ЦСКА имало,че и обединени били,че юбилей имали,пък Лудогорец къф футбол играели...ти си психично болен ,бе Насе Такива простотии даже агена на ДС Марков Пламен не е казвал

наско, пак говориш глупости! спрете се с жена си да давате акъл!! има и други разбирачи в българия. а доколкото за лудогорец,че нищо не допринася за бг футбола е голяма глупост. лудогорец е летвата по която се опитват да скачат останалите заедно с моя лубим отбор левски където не искам да те виждам. върви където искаш да си сваляш гащите, само в левски недеи ! - моля те!

Дано, в школата израснат можещи деца!

Наско, в грешка си, не червената, а оранжево-червената общност на цска-София( дефакто литекс-Етрополе ).

Е щом не може да прочетеш ЦСКА и виждаш ПФК Ловеч на емблемата - свиквай да падаш от ПФК Ловеч ! Името няма значение - важно е уефски да се бори за четвъртото място и всеки път когато ФК Витоша срещне ПФК Ловеч да подвива опашка под оглушителното "ЦСКА" на 50 хилядната публика ... Тъжен ли си ?

Боли ли припознавачо! Пишеш ги тези глупости, ама ти се е свило сърчицето! Думите Литекс и Ловеч ви будят нощно време. А това с 50 хил. го сънувахте, когато ЦДНА беше живо и сега с новото ГМО ще го сънувате, но вместо това всеки път стадион Васил Левски ще ви стряска с " Умрете селяни" и "Шнур за Литекс" И така до края на света!

Батка, и ти се състари. Тцтцтц. Ама няма нови. Едно време Стойчков, ти, другите, тоя и оня. Няма кой да ви смени. Жалко е това. Отдавна трябва да си в пенсия.

БРАВО НАСКО СИРАКОВ,ТИ КАКТО ОБИКНОВЕНО СИ МНОГО ТОМЕН,ИСКРЕН И КОМПЕТЕНТЕН ПО ПРОБЛЕММИТЕ НА ЛЕВСКИ И БГ ФУТБОЛА ВЪОБЩЕ!!! МОИТЕ ПОЧИТАНИЯ!!!!

Iivanov84

кой ЦСКА щото аз виждам пфк ЛОВЕЧ дори и лекаря и масажиста са от Ловеч

"Правиш вятър"!

Ама ловешки ветър

Бащати се пере с мурагви мъже!

Сателит,сателит....Отрепка!

Абе,джендър,а познаваш ли масажиста на женските си роднини?

Абе я ти кажи за вашите мъжки такива