Видич: Бербо ще ни прати на полуфинал

Сръбският защитник на Манчестър Юнайтед Неманя Видич обяви, че въпреки загубата с 1:2 в първия четвъртфинал в Шампионската лига, като гост на Байерн Мюнхен, "червените дяволи" ще се класират напред.

Обратно в новината

Коментари - Видич: Бербо ще ни прати на полуфинал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Манчо и Бербанчо бяха до тук. Стига толкова с това смешно английско отборче !

аааааааааааааууууууууууууууу.... . магаретата пак ревнали тук гледам. така,както реваха след мача им с ман. сити,сток,цска москва....... пак предпочели да реват рано да не би накрая да нема за кво да се реве.... хе хе хе

Нито бербо ,нито късметът на оня пияница Фергюсън ще ви помогне тази година . Палячовци. Във всяко едно от силните първенства Ман Ю ще е извън тройката . какво се заблуждавате изобщо . Смех

сега е момента на бербатов да се докаже и че заслужава да е в ман ю *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бербатката ще ги изкара :)

:Д Барби влезе и обърна мача :Д от 0:1 на 2:1 :Д :Д :Д

ще е след една седмица в Манчестър. И за МЮ, но най вече за Бербатов. Дано го разбере правилно сега, когато Руни е контузен ! Златен шанс за него - дано не го пропилее !! Инъче МЮ сами са си виновни - играе се до последния шанс !! Да не говорим, че според мен САФ сбърка изцяло тактиката снощи ! Най-много той е виновен да се загуби спечелен мач. Има една истина " Когато нещо почне твърде хубаво - не е на хубаво !?"

ще реши мача. Швабите са дотук.

Труден момент, но това може да подейства и мобилизиращо до крайна степен за отбора. Идват мачовете на Берба, треперете хейтърчета!

Бербо, сега е момента да се раздадеш като лъв и наистина да пратиш Манчо напред, ти, и Гигс. Очаквай подкрепа и от Валенсия. Преди мача нахокайте Карик профилактично, а корейчето го сритайте, да се контузи, дано никога САФ не си помисли да го пусне в игра.

Свет, ТЕ МАЧОВЕТЕ ЗА "БЕРБА" НЕ ИДВАТ, А БЕЗВЪЗВРАТНО ОТЛЕТЯХА покрай него... Жалко, че има още наивници (като тебе), които си мислят, че от всеки следващ мач и ахааааа.... и Той - "великия", ще започне да се раздава в играта, да доставя удоволствие на наблюдаващите го и да води отбора си към успех!!! Уви, напразно се хабите да защитавате нескопосания футболен работник, който се подиграва на всички вас и нас, покачил се на ВИСОКИЯ СИ ОБЛАК....

бербо ще ви прати да пиете по една студена ,ладна ,обична водица.ще се рее като муха без глава по терена и ще чака някой вратар да изпусне топката.

Нема начин да нема начин да се осерат тоя път.Швабите със сигурност ще се класират и съра този път ще се провали ....аз ви го казвам.Швабата дори главата да му е отрязяна ако е на два метра от него значи е жив. Така че винаги го имайте впредвид това...

Имената на отборите вече са излишни, би трябвало да пише само общата сума от цената на играчите и на треньора им. Например отбор 2,4 млн. победи отбор 3,6млн.

Май всичко което може да се каже за мечтите и реалностите е изчерпано в коментарите до тук! Батката Митко много френска кифла го дава!

Може ако не проспи и него мач, понеже снощи се мъкнеше по терена сякаш доста му се спеше.

Е чудо голямо станало.МЮ паднали... Ми трябва малко и да падат, нали букмейкарите и те са хора и те семейства хранят

точно тока бербатов трябва да е титуляр срещъ челсеа и баъерн дори и роонеъ да е добре и двамата трябва да са титуляри. вчера парк не пипна топката.

Стига с тези измишльотини

хахахахахахахахаха тоя трябва да спре тревата хахахахахаха :))))

Има един много поучителен филм, за малко провинциално шотландско отборче, което се класира и игра на финал за купата на Шотландия. Та неговия треньор каза една много впечатляваща фраза: „НЕКА ТЕ (противниците) МЕЧТАЯТ И ИГРАЯТ В МИСЛИТЕ СИ НА ФИНАЛ, А НИЕ ЩЕ ГО ИГРАЕМ НА ТЕРЕНА” !!! Това го казвам по повод на последните думи на Видич от статията. Ман.Юн. ще си мислят и мечтаят за полуфинал, но щом разчитат за това на погрешния човек, заради когото загубиха снощи – ПОЛУФИНАЛА ЩЕ СИ ОСТАНЕ САМО В МЕЧТИТЕ ИМ !!! ЗА КЛАСИРАНЕ СЕ ОРЕ ТЕРЕНА, А НЕ СЕ СЪЗЕРЦАВА ИГРАТА НА ДРУГИТЕ.... Затова е напълно прав Ван Гаал и може още от сега да се каже, че ПЪРВИЯТ ПОЛУФИНАЛИСТ Е ОТБОРЪТ ОТ МЮНХЕН...

от случило то се никои осхте не е спечелил бъди сигурен поне в това а кои как още е много рано да се каже.

vusrasten, искам да Ви кажа: "осхте, осхте, зръцъ, пръцъ..."!!! Не симпатизирам на никой от двата отбора и не съм пристрастен, за да ме нарича някой запалянко! Явно четете, но не разбирате, какво точно е казано с написаното, а конкретно за случая -----> БЕЗ БОРБА - НЯМА ПОБЕДА... И затова победителя е предизвестен - БАЙЕРН, от града МЮНХЕН, някъде в ГЕРМАНИЯ...