Юнайтед без Рууни за месец

Уейн Рууни ще отсъства един месец от терените, след като получи контузия в глезена в края на първия четвъртфинал срещу Байерн Мюнхен в Шампионската лига, информира Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Юнайтед без Рууни за месец | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както са го подкарали в МЮ, ще оставят и Англия без Рууни за СП! Ама те си знаят - щом САФ мисли, че тоя момък е от желязо....

господ дето гледа,гледа ама сега всички ще видят кво може нашия в големите мачове,че и руни нема да го има да го носи на гарба си. не измакне ли отбора в следващите мачове,тои ще е първия,на които ще покажат вратата след края на сезона. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защо не ми публикувахте коментара .и при вас ли има цензура.все пак благодаря *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

господ гледа там отгоре.не че имам нещо против рууни но, не искаме това да е за сметка на нащо момче.защото цял свят видя че митко за изиграните минути има по голям принос за ман унт ,и въпреки това е пренебрегван.защо ли.....защото е българин.ако беше англичанин,бразилец, аржентинец нямаше да е така но , господ гледа .сега е момента ,ако пак не те пренебрегват бербо.нищо чудно.тез англета са способни на вличко.пак и са в наща група. успех митко *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Митака е насреща не се притеснявайте