Дали Бербо е играч за големи мачове?

Сега ще разберем дали Манчестър Юнайтед наистина е отбор от един играч. Нищо не наежва повече хората на трибуните, сред треньорския екип и може би дори в съблекалнята, колкото приказките, че цял сезон Уейн Рууни носи на гърба си сегашния отбор на Юнайтед.

Обратно в новината

Коментари - Дали Бербо е играч за големи мачове? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

митко,да си вържеш здраво обувките този път. да не паднат пак както в мача с болтан..... ха ха ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

(само 1 победа над германците от 8 мача).....??? този дето го е писал това сигурно е от челси. отбор,които е станал два пъти шампион на страната си за последните 50 години. аз пък ще му кажа: първа загуба от три години насам като гост в шампионска лига!!! започнахме сезона без защита и ще го завършим без нападение но все още сме на върха. глори,глори ман. юнаитед !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде наште! Сега е момента да залепиш устата на тия тъпи ингилизи, Митко! Те не могат да се харесат сами, та тебе ли да харесат - един прекрасен млад мъж. Дерзай младежо, времето е твое и бъди спокоен, като не те харесват - Любо Пенев казваше "да духат супата".

точно така-досадни манипулации,за да си напишеш мнението по даден въпрос. защо тогава ги измисляти тия пароли,кодове и т.н.,сякаш става дума за национална сигурност. има нужда-отговаряте вие. ок,корнер.дир.бг,ще продължавам да те чета.

Бербатов е класен футболист спор няма, но някакси не може да вкарва голове във важни мачове а предпочита да подава. Какъв нападател е като предпочита паса пред това да бележи. Желая му успех срещу Челси и Байерн. Все пак е българин и го уважавам.

Желая ти успех Берба..........

Мите не им слушаи глупостите на зависливите пе.... играи си брат. УСПЕХ. и им докажи че си номер 1.

Остави си номера тук, ако искаш, може и да те нае... или те е еб... вече, че говориш така? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бербатов е играчът за големите мач0ве. този футболист(за големите мачове) трябва да може не само да рита на посоки и да вкара един от 7-8 удара а да види дали няма никои в по добра позиция. а като говорят дали бербатов може да вкарва. то той го може и от по трудни ситуации, от кои рууни може само да си мечтае да вкара. например тоттенхам-арсемал или головете срещу съндерланд и блакбърн. тъи като мача с съндерланд завурши 2-2 значи то да се вкара в този мач е било по трудно от да се вкара на арсенал при победата на юнитед с 3:0. ако димитър получава достатачно подавания то тои ше се распише доста пъти. ако бербатов изиграе всички мачове на юнаитед до края на сезона като централен нападател и получава толкова подаваня колкото повучаваше рууни то тои ше мине границата от 20 гола. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Започва големият цирк в историята на М.Ю. Сега всички ще се убедят че нещата са плачевни.Досега чакаха и се надявяха на Руни. А сега накъде?Айде да го видим съра какъв стратег е сега и на всеки мач ще си спомня за Тевес ,ама това простотията ходи по тъпите глави

И 5 гола да вкара Бербатов в тези мачове (пожелавам му го от сърце),сър Алекс вече е решил съдбата му за следващия сезон...

BG не мога да подкрепям човек, който ненавиждам и не мога да понасям, който ми е противен и който съчетава почти всичко което не харесвам в един човек. Като прибавим към това и апатичните игри за националният отбор Барбунчо се превръща в една истинска омразна личност.

Ти си типичен завистлив селяндурин.Като толкова подкрепяш Рууни, защо не кажеш нещо и за пропуска сам срещу вратара? Простако!

Никой не казва, че не му подават почти никак английските завистници. Това се вижда от километри, ама на вас поплювковци не ви изнася да го отчитате като факт...

мишки помишкуваите хубаво защото след 2 мача ще се скриете пак в своите дупки както винаги само берба! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Един кон?! Руни е също е един и вкарва много голове, обаче скоред теб Флетчър, Валенсия, Нани или Парк понякога и Бербатов за кого тичат цял мач?! Отбора не го прави един който цели добре вратата. За да дойде топката при него трябват други, които да направят атаката и положението за гол.

Бербо е трътка :( - казвам го със съжаление :(

Хохохо горките манчестър закъсаха го яко щом опряха до нашата куколина барболина! ще падат яко хохохо !!!

мю изкара-и продължава-един труден сезон. напуснаха роналдо и тевес и сър ал наложи нова тактика. дотук печеливша, но и адски рискована. и ето за съжаление руни е аут, а предстоят най-трудните и важни мачове,осмислящи сезона. това е-дойде часът на нашето момче. той сподели,че в националния трудно се печели, когато се разчита само на три коня. нека покаже как се печели само с един кон.

Дано тоя СМОТАН И НЕКАДЪРЕН СЕЛСКИ БЕК не е единствената на дежда за любимия ми МЮ и дано Съра измъкне от ръкава си някой скрит заек, както миналата година Македа напр, макар и само за един мач. Щото на МЮ им трябват победи и в двата мача, за да са сигурни с титлата и полуфинала (да не кажа направо финал, че минат ли Байер, чак Барса на финала може да ги спре)