Илиан Илиев е все по-близо до ”Герена”

Любимецът на "синята" агитка Илиан Илиев е все по-близо до завръщане на "Герена", информира Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Илиан Илиев е все по-близо до ”Герена” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе тоя Илиян да не е луд да се зафаща с тая обречена кауза, наречена Лефски

Ей, Зарко-свинарко! Ще ти удържа от надницата - вместо да храниш прасетата си ми седнал да грухтиш по форумите! А-а-а-а!

Ясно е че Илиан е един от нашите любимци да незабравяме страхотните му голове със синята фланелка и най-вече този срещу ЦС*ка на 23.09.1994 - 7:1. Какво да прави в селски отбор и град като Стара Загора - те с кучетата и кокошките нямат 100 000. А и публиката име е файтон и половина и всички мекат ли мекат. С две думи село голямо

Явно тук не разбирате, че Илиан Илиев вече е любимец на Стара Загора, защо да ходи другаде, където някой( в Левски винаги има такива ) ще го мрази :)

Моето мнение е, че Илиан ИЛИЕВ трябва да поеме най-после националния отбор на България, защото дотук сътвори чудеса с обикновени футболисти, което означава, че има подход и умее да работи с момчетата, да им дава увереност, че могат и да ги надъхва за победи! За мен той е българският Мауриньо и ако му се даде възможност, той ще го докаже! Той е неподкупен и няма да се влияе от мениджърски интереси, затова е най-подходящ за поста! Аз съм левскарка, но одобрявам решението му да остане в Берое, защото там той сътвори новата история на този клуб и го възроди като птизата Феникс от пепелта. А шефовете на Берое трябва да му целуват краката, за това, което направи за отбора и да му осигурят подходящата заплата и условия за работа! Останалото е таланта на Илиан да работи с футболистите и да вървят заедно напред и нагоре! Успех, Илиане и не отивай в любимия ти Левски, защото там ще ти прекършат крилете! За съжаление, това е така... Няма да се пребориш с кукловодите там! Жалко за този славен отбор, част от който си бил и ти...Весели празници на теб и семейството ти!

Освен красавица си и умница, казвам го без грам ирония, щото съм напълно съгласен с теб! Но, нека най-напред да поеме Левски, пък - и за националния отбор ще му дойде времето:))))

хахах тои илиан да не е глупав да си преебе кариерата.Каквото отиде на гейрена не прокопсва

Илиан Илиев преминава от финансово закъсалия Бирое във финансово процъвтяващия ФК Лефски.

Не виждам треньор в БГ, който да дойде в Левски при този собственик. Този Батков е страшна мелачка за всички любимци на сините и едва ли е останал някой, който да му се хване на приказките. Батков - вън от Левски!

Да, но за 4 години! и 40 млн. евро неустойка при уволняване или допускане на чуждо мнение на територията на Герена / от Сираков и Гонзо, Боримиров, ,Велев и от тоз род дребни човечета/.

Ако това е истина, а не първоаприлска шега, за пръв път от 2 години ще станем свидетели на разум в лицето баткоф! Но понеже досега той се скъса да лъже (честит му празник днес) - докато не стане не вярвам!

Хаха, някой мисли ли че сериозен човек като него ще си съсипе кариерата като отиде в тоя отбор със собственик бай Ганьо. Може би като се смени собственика ...

Да оди, ама на Гейареня не е като в Биройе.

И изобщо не е като в Централния Свинекомплекс, дислоциран в село Панчарево!