Демикелис: Бербо е страхотен, но не колкото Рууни

Защитникът на германския колос Байерн (Мюнхен) Мартин Демикелис призна, че капитанът на българския национален отбор и нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е страхотен футболист, но не колкото съотборника му в атака Уейн Рууни.

Обратно в новината

Коментари - Демикелис: Бербо е страхотен, но не колкото Рууни | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не мога да видя гения на Руни. Верно има хъс. Добре се пласира. Върви му на голове напоследък, дай Боже все така. Но мисля, че Бербатов с толкова насочени пасове и цял МЮ да играе за него може и повече. Еми с Тотнъм правеше по 23 гола два сезона, с МЮ все трябва да може да направи 30 поне.

дано талантливия бербо да не проспи мача.

Ами ако дедо Сър го остави резерва - как да вкара?!

дано талантливия бербо да не проспи мача.

скоулс,нани,валенсия..... 3-0 за юнаитед в реванша. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво всички хвалят и се превъзнасят по тоя Рууни? Той седи само на гюме и чака някой да му я подаде за да я бутне във вратата. Докато Бербатов може да си създаде сам положение и сам да го реализира.

а така бравоооо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мача ще покаже каква е истината за бербо направно е безмислено да се говори *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бербо ще докаже, че може да води атаката на Манчестър не само в този мач. Мисля, че с него ще има много повече неприятни изненади за германците.

според мен демикелис успя да опази руни...даже го надигра в определени ситуации...немисля обаче че ще успее да опази бербатов :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тоя демикелис требе да е мноо прос или тва да е журналистическа измислица,защото ако има някой гениален в манчо тва определено е берба