Сър Алекс облекчен: Не ми харесваше да оставям Бербо резерва

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е едновременно притеснен, че няма да може да използва най-добрия си нападател Уейн Рууни в следващите две-три седмици, и облекчен, че е намерил начин да пусне в игра Димитър Бербатов.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс облекчен: Не ми харесваше да оставям Бербо резерва | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да сър алекс се облекчи наистина хахха - в гащите си *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много се надявах след този мач да мога, визирайки Бербатов да кажа: "Ето човека!". Уви! Със съжаление трябва да призная, че съм ТОТАЛНО РАЗОЧАРОВАН от играта и от цялостното поведение на Бербо. Да не се възползуваш от шанса, който ти се предоставя заради контузията на Рууни е повече от показателно! Явно не е това човека!!! От днес до края на шампионата в Англия и до края на участието на МЮ в ШЛ спирам да коментирам Димитър Бербатов! Да е жив и здрав да си харчи парите, които получава от Глейзър!!! Това наистина е от мен и тук Лукавия няма нищо общо:((((

защо тоя глупак му дадоха титла "сар". да живеита играчтите му. тои не е трениор за нас. трябваше да стане..обущар. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НЯМА ДА Е ДНЕС, А ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЯМА И ДА Е.... С МЪРЗЕЛ И САМОСЪЗЕРЦАВАНЕ НЕ СЕ СТИГА ДОНИКЪДЕ... НЕКАДЪРНИТЕ И СКАТАВАЩИ СЕ ФУТБОЛНИ РАБОТНИЦИ ГИ НАТИРВАТ В ДУБЛАЖИТЕ или ГИ ПРОДАВАТ НА БЕЗЦЕНИЦА... ТАКАВА Е И СЪДБАТА НА ИЗВИСИЛИЯ СЕ В ОБЛАЦИТЕ БАРБУКОВ.... ОТ МЕН ТОЛКОВА, а останалото е от лукавия, както обича да казва един от ревностните Му защитници....

Като си прав - какво да кажа?!

Най-хубаво ще е да изчакаме развоя на мача и след това да коментираме. Сега става като нероден Петко. Това е топка, всичко се случва - може да вкара, може и да не вкара. Старанието съпроводено от умения и игра за отбора са най-важното за всеки футболист бил той Бербатов или Рууни или Гигс или Парк и т.н.т

ебати наивниците сте !!! бербо пак ще палзи по терена и ще се влачи като заспал. тои отдавна заяви, че всички са много по-долу от него, така че не се насилваите в хвалебствята сладки ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бербатиме! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези от Корнер да не са назначили човек да върви след Съра и да му слуша мненията;Престанете да си измисляте глупости защото след този мач ще го оплюят от всякъде

Пожелавам на Бербо късмет- да вкара 3 гола, да направи 2 асистенции и да удари 5 греди! И да не забравя- трите гола да са в противниковата врата:-)

Аз вярвам в успеха на нашето момче. Стискам му палци и дано и господ да е с него. Какво пък - може и да не им се иска на ингилизите, но ще се наложи да зависят и от един българин, а това е знаменателно. Успех Митко, скрий им топката както само ти можеш!

Хайде Бербо - или сега или никога :-) Нанагорно е малко но такива са решаващите моменти в една кариера.