Паника за треньор в ЦСКА

Хаосът в ЦСКА е пълен. Шефовете са решили да се отърват от треньора Адарберт Зафиров седмица след като го назначиха, съобщи ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Паника за треньор в ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съгласен съм да стана треньор на ЦСКА, но от края на сезона. 10 000 лева заплата и премийте отделно тел. за връзка 000000000

Чао, рагаци! Сигорно ве обещавам - след края на Световното - аванти - поемам ЦСКА! Това ще бъде предизвикателство за мен, което не може да ми предложи никой друг. Андиамо шампионска титла, купа на Булгария, минимале четвърт-финале на шампионска лига, при това - с тези джукатори. Ако ви интесанте - обадете се - аз се намирам на "4-ти километър", средното крило, 3-ти етаж, стая 231. Чао!

Лелеееееее, какъв наплив за свиневъди!!! Май че се праи кастинг на центаро на Панчарево!

Футболисти мямаааааа,футболисти, не треньори!!!

Не е толкова сложно. Проблемът не е в треньора, а в играчите. Има или няма пари, те трябва да ходят на работа и да си я вършат като хората. Все пак им плащат нещо, нали. Неплатени суми няма- рано или късно всичко се чисти.

Да, ама не, проблемът е в ТРЕНЬОРА. Ето за това Илиан Илиев прави добър отбор от никакви играчи и без пари, затова Стойчо на два пъти вдигна разпаднал се отбор за 1 месец. Затова и Локо пд започна да играе футбол когато дойде свестен треньор - Шенсой и примери още много

Да ам пак Не ! Спомни си колко треньори се смениха . И то не лоши такива. Кой треньор пречеше на Данчо Тъча да играе свестно ? А сега Шенсой ли му наля класа в бутонките ? Провокирах предишните редове заради собствениците... То не беше Мулти, Божков,Томов, Титан...Сбъркана е цялата им политика в отбора. Чудеса не стават бързо, но да си назначат професионалисти. И пак Митко събев да е пример... а не селски бекове, или измислени герои с формат BG.

хм които и да сложат все тая :)))) може и тоя от тигана да турят хех *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стойчо е човекът ! Другото може да изглежда по-евтино, но не е сериозно !