Немски вестник: Трансферът на Бербо в топ 5 на провалите

За грешни бяха обявени 38-те милиона евро, които Манчестър Юнайтед плати за Димитър Бербатов през лятото на 2008 г, съобщи ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Немски вестник: Трансферът на Бербо в топ 5 на провалите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навремето Начко Михайлов( лека му пръст ) имаше гениални пасове и голямо шкембе и когато по време на една пресконференция на Локомотив е съобщено, че в следващия мач няма да играе Атанас Михайлов, телевизионният коментатор Николай Колев находчиво подхвърля: А ще бъдат ли намалени билетите " Само с гениалност сега е трудно не само на Митко , но и на всеки футболист , играещ във Вишата лига. Митко е висок , снажен и няма шкембе , но футболната игра предполага повече движение по терена , отнемане на топката , спринт , борбеност и майсторството да реализираш дори от невъзможни положения. Затова Руни , който му стига до пъпа реализира с глава три пъти повече от Бербо- ЗАЩОТО СЕ ДВИЖИ . Ще намалят ли цените на билетите на нац. отбор ако Бербатов не играе. Довечера или да им разказва играта на швабите или...

Абе за да пишат всички против Барби сигурно на него му има нещо.. защо не пишат за Мартин Петров или за Стилян Петров.. Кажете ми с ръка на сърцето не е ли така???

ехх колко са прави някои от по долу пишещите само дето забравят ,че в споменатите държави се играе футбол, отборите им играят в разни ,,турнири" ,а ние философите от бг ги гледаме от царевичака.

Много ми е интересно ,ако Бербатов се откаже от футбола за кого ще пишат тъпите журналисти и кой ще плюят селяните по форумите?!Сигурно за "звездите" в българското първенство?Защото навън вече никой не отива.

е нали беше най-най, по-най, тоя смешен фукльо

дреме му на шишарките на бербатов, взема си милионите ........

не е парцал и за съжаление напълно си е прав

всеки ден бербатов ви е в устата, журналисти ли сте или скучаещи мързеливци , стига измислени от дебили статии

Точно преди мача с Байерн някакъв швабски парцал решил да прави класации? Тъпа психологическа атака, ама Бербо вече жълтини не чете - язък за барута!

прав си байно, само дето е вярно написаното от вестника !

Точно преди мача с Байерн някакъв швабски парцал решил да прави класации? Тъпа психологическа атака, ама Бербо вече жълтини не чете - язък за барута!