Моуриньо излъга Гуардиола, Интер победи страшилището Барселона

Италианският гранд Интер постигна изключително важна победа с 3:1 над шампиона на Европа Барселона в първия полуфинал от Шампионската лига, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Моуриньо излъга Гуардиола, Интер победи страшилището Барселона | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА ЗА ИНТЕР. НА БАРЦЕЛОНА ЗАТВОРИШ ЛИ ИМ ПРОСТРАНСТВАТА СЕ ОПЛИТАТ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАСОВЕ И ЦЪКАНИЯ.

Незнам каква е средната възраст и в този "италиански гранд", но ми се стори че последните 15 минути нямаха грам въздух момчетата. Барселона не ги наказа но на Камп Ноу за 15 мин могат да се случат чудеса !

браво

на 28.04 ще видим. маи интер ще си ходят с намазани ски. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

браво на моринио. накара дори и меси да играе като бербатов. с по-малко ритане и по-вече гледане. дано ги набие тези "звезди" и вав втория мач.

Мисля, че мача беше супер! Като гледах горкия Гуадриола как гледа безпомощно и жал ми стана за Барса. Мауриньо го премаза като трактор. Треньора е много важен за облика на отбора. Видях надъхания и силен отбор на Интер срещу леко объркания Барса. Видях безскрупулния Мауриньо до объркания и леко уплашен Гуардиола. Испанците имат няколко феноменални футболисти, които обаче този мач бяха добре опазени от искащите да се докажат "италианци".

Вчера един палячо, подписал се като "Фен на футбола" нарече Жозе Моуриньо "треньорче". Е, снощи се видя, че става въпрос за "треньорище". Ако и след снощния мач някой още не е разбрал защо "Специалния" е наистина специален - по-добре да гледа бобслей или кърлинг. Вярно, още нищо не е решено, Барса имат своите шансове в реванша, но Интер отиват на "Камп Ноу" с отличен турнирен резултат. Прекланям се пред футбола, който играт Меси, Шави и компания, но снощи "Специалния" изнесе лекция на тема "Тактиката в съвременния футбол или как може да се победи непобедимия."! Имам усещане, че след мача довечера от утре силно ще мирише на италиано-германски финал, но... да видим как ще се представи отбора на "Вермахта"! Е, от мен толкова, останалото е от Специалния:))

Моуриньо показа на света, че футбола не е жонгльорство и циркаджилък, а игра на голове и надиграване, а на Гуардиола - че има да учи още много! "Магьосниците" от Барселона разиграваха топката и си мислеха, че мача им е вързан в кърпа, но получиха 3 звучни шамара (е, третият беше ударен от съдията, но и това изглежда нормално с оглед случващото се на терена) !!! Явно е, че Барса без Меси (неутрализиран и обезличен на моменти) и със символична и неориентирана отбрана, е преодолим отбор!!! Прави бяха специалистите, когато казваха, че този двубой трябваше да е финален и победителят от него ще е новият Европейски клубен шампион по футбол - казвам това с най-голямо уважение и съжаление към привържениците на Лион и Байерн, но такива са реалностите в момента... Очаква ни спиращ дъха реванш и нека по-добрият победи... А междувременно да се насладим и на шоуто, очакващо ни тази вечер...

В този мач да се говори за съдията налага.... да говорим за съдията на миналогодишния финал! Заради съдиите има и такива моменти - сом тайм люн, сом тайн люз, пък и не знаем какво ще сътвори колеата му на реванша!

барса май ще ходят да пасат трева,жабарите я разбират тази игра.

Вальо Михов беше здраво пиян. буахахахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много добър мач ! браво на Интер добра игра и с помоща на съдията постигнаха един не лош резултат. Всичко обаче ще се решава на Камп Ноу.

Освен Ибрахимович /от Интер/, Максуел /от Интер/ и Л.Меси аз друга звезда от Барселона не зная.Хайде и Тиери Анри.Кво толкова ги хвалят.В Интер няма футболист без поне 20 мача за нац. си отбор , плюс капитана на Бразилия /Лусио/, бившия капитан на Аржентина /Хавиер Санети/, капитана на Румъния /Кристиан Киву/, капитана на Камерун ...и т.н.Сигурно съм пропуснал някой.

Съдията може и да е сгрешил,но защитата на Барса беше ужасна.Меси вообще нямаше много възможности за изява, със симулацията за дузпа не мина номера.Ибрахимович вообще да не беше влизал,можеше да бъде пуснат Къркич или друг нападател,след като се видя че играта на Меси не спори.Тактически Моариньо смаза Барса,това е вън от всякакво съмнение.Каталунците не бяха това,което гледахме с Реал,и вината определено не може да се търси във съдията,ако ще да е и пакистанец.

Остави го садията. половината им играчи бяха само тялом на терена. "специялния" втрви ктм втора титла в кариерата си. а и да не забравяме че ако не беше стдията,те нямаше да играят финал миналата година. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ама и португалския съдия изигра ВАЖНА роля, за крайния резултат.

Ето още един който не усети колко пиян беше Вальо Михов.Целият беше в засада.

моринио добре им намаза ските на тези измислени герои..... марш обратно на автобуса и от кадето сте дошли..... :)))