Гонзо готов с черния списък

Мениджърът на Левски Георги Иванов е бесен след провала в Мездра и вече е приготвил списък с футболисти, с които шампионите ще се разделят след края на сезона, съобщи ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Гонзо готов с черния списък | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в този списък той е на първо място ;) Но пак идва въпросът къде може да отиде недвижимата собственост на ПФК Левски...

господин г.иванов,и.д. треньор на левски,има проблем с нервите.това--отрицателната емоция много му пречи и като човек, и в работата му.за него е важно да го запомнят с това ,че винаги бие цска--като играч и уж треньор.този още млад човек не може да разбере, че в живота,особено при неговата работа, получаваш и нанасяш удари. хладнокръвно. емоцията ще те закачи на буксир в оная посока, където ще си счупиш главата. аз лично се чудя защо не е напуснал--вероятно няма къде да отиде.

Айде хаирлия да е, ама да оглави той списъка с напускащи Герена, а не само да се дупи на батков!

ама този гонзо наистина е повече от грозен....ама верно ви казвам

грозен е като маикати *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това вече го коментирах,левски си раздава най-талантливите юноши на селски отборчета,за да могат да играят всевъзможни световно нейзвестни чужденци ! а футболист като Лъчо Балтанов изтърка пейката !...а е на 22 год вече Боян Табаков,страхотен нападател,на 21 год,отпратен на село,да се обиграва!!!!!!! как изпуснаха Макриев!!!????? умишленно !!!!!!! ...за да играе някой на еди-кой си менажер !!!!! мога да давам примери цял ден !!!

Абсолютно си прав! Да не забравяме и Бандаловски, който (поне играе при вас) беше незаслужено игнориран заради "сина на Мъри", дето стана зет на Боби!!!

примери колкото щеш ! само 2 примера ще дам,локо сф 78 год,отбор от юноши,шампион и 1/4 финал в европа,цска на д.пенев,стойчков,костадинов,пенев и почти всички останали се продадоха в големи отбори ! но някой трябва да ги пусне да играят в това смешно първенсрво ! защото,ако младоците се класират за европа,там отново ще бъдат пуснати в игра всевъзможни багажници,за да се продадът и менажерите да си вземат кинтите,а за младежите ще кажат че не са подготвени да играят в такива мачове !

Каквото и да каже Гонзо - повече от ясно е, че го казва агента с мустаците, дето се прави на президент! За "старите кучета" решението е правилно, но ми писна да гледам как си даваме младите футболисти да се обиграват в други отбори, където някои от тях играят от дъжд на вятър (справка - Борислав Балджийски, който записа цели 30 сек. в последния мач!)!!! Крайно време е да си приберем младежите в клуба и да почне да се гради отбор с тях! Както се очертава да не играем в Европа - точно това е момента за изграждането на нов отбор! А пък и няма да се уморя да повтарям, че ако неучастието в Европа ще доведе до куртулисването ни от мустакатия - заслужава си да се плати тази цена! Е, това е от мен, останалото е от Лукаваго:)) П.П. Абе, как да се свържа с Дерипаска?!

Прав си бате! Мустака е най-голямото зло, което се е вкопчило и смуче, като кърлеж от Левски....

Стига некадърни експерименти с Левски! Не знам от какъв бизнес разбира Батков, шом го докара до тук. Явно в адвокатския и консултантския бизнес понятието "дългосрочна инвестиция" не е познато. Никаква визия, ното като харчене на пари, нито като подбор на ръководни кадри. Дори един едноличен търговец от реалния бизнес би взел по-адекватни решения. А Гонзо не е виновен. Той толкова си може- защото е само футболист.

Много грозен тоз гонзо бре

Цеци, не се прави на интересна!

той ако има акъл,пръв трябва да влезе в списъка ,ама...... то говедо, освен да мучи ,друго какво да очакваш ????

Ми то не сте много по-различти и вие чорбета.Вие обаче освен да квичите се въргаляте в калта и си хапвате и собстевните си л....а.Друго не можете!

Това "говедо" гокато играеше и ви вкарваше голове (включително - с разцепена глава) вие - рожбите на Централния Свиневъден Комплекс на Армията, дислоциран в село Панчарево само грухтяхте и се насирахте, не бързай да забравяш!!!