Сър Алекс: Бербатов беше невероятен, той е велик футболист

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън се изказа изключително ласкаво за българския си нападател Димитър Бербатов след победата с 3:1 над Тотнъм у дома, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс: Бербатов беше невероятен, той е велик футболист | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много е добър Митко...можеше да вкара поне 2 гола, ама тия лекета Нани и Валенсия не му подават...

мОЛЯ, КЪДЕ МИ Е КОМЕНТАРА...?

в булгаристан маи само за един бербатов и за едни молове се говори, скапама страна с скапан народ. за сяление. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само трима играчи имат оченка 8 (от максимална 10) за този мач - Флетчър, Рафаел и Бербатов. Това само по себе си говори достатъчно за играта му.

О, пълно с хора,болни от нихилизъм,за тях няма лекарство

Наборе,като по-голям що пишеш таквиз глупости?Чини ми се 90 % от пишещите хич не са уморени от работа,та с такваз енергия хортуват тук празни приказки!Не е убаво все да се завижда и плюе по Вуте!!!

колко сте жалки бирени тумбаци дето цял живот не сте пипали топка а давате мнение за Бербатов. Нашто момче си игра страхотно и имаше отигравания на световно нива особено ситуацията за 1-вата дузпа....

хи -хи Според Sunday Express Фърги възнамерявал да се сдобие с Франк Рибери от Байерн ,но понеже цената му от 45 милиона била соленичка съра смятал да предложи на Байерн трансферна сума плюс ...Барбатов.Сега разбирам защо съра е тръгнал да сипе суперлативи за Берба.

Коментарът на спатията кърти мивки и реже греди! :)

стуичков е номер 1 бербо не може да му се опре на малкя пруст *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Та така.. Ето го изявлението на Сър Алекс: Използва думите фантастичен и велик, за да опише играта на Бербатов. Ей, Подуенци, стига да разберете езика, че вие друг чужд език знаете!

Ей, тъпо копеле от Централния Свиневъден Комплекс на Армията, дислоциран в село Панчарево! Много сте нагли това - прасетата - в стремежа си да се забрави как го плюехте същия тоя момък, когато играеше за свинефермата! Да ви напомня ли - "Бербатов, свинята - на майка ти в устата!" - това грухтеше целия сектор "Г"ей тогава, а сега си го припознавате като лична свинска собственост! Е, не е - Бербатов е на целия народ и стана футболист от световна величина именно защото рано напусна свинарника в посока Германия!!!

берба ти си нашия човек само само ман ю цска обичаме те!ЦСКА

Като си платил толкова пари и не можеш да му вземеш и половината естествено ще го хвалиш ЗА ДА МУ ВДИГНЕШ ЦЕНАТА.

Браво, Бербатка!

бил добър чушкииииииииииииии

Скорбутов играл добре в 10 мача от 50 за целия сезон ...

берба ти си нашия човек само само ман ю цска обичаме те!ЦСКА ей само цска

сите лефскари ходят в туркеъ само там ги ценят за хубавите дупенца

ЕЙ, гнусен екезмпляр - почитател на Централния Свиневъден Комплекс на Армията, дислоциран в село Панчарево! Турция е вашата родина, а Милко Балев - вашият баща!!! Не забравяй това когато си отваряш четинестата зурла, оцапана с помия и лайна!!!

Наистина не мога да повярвам, колко злобни същества са българите и заслепени и давещисе в злобата си дават коментар без да признават чистите факти. Само си пуснете мача и пребройте ситуациите, в които Валенсия, Нани и Карик стреляха от не-чисти позиции, когато Берба се намираше на дузпата. Никой не коментира невидимото присъствие на Валенсия в мача. Иначе Нани регистрира поредния си невероятен мач и мисля, че с право ще се наложи над Валенсия в тежките мачове, които Фърги играе с "пасивна" схема.

прав си..и понеже са злобни и завистливи същества, ще си тънат в мизерията на собствената си кочина и незначително съществуване...добре че има и различни българи все пак..като Бербатов

Пореден слаб мач на Барбуков. Съра да вземе да си смени очилата, явно е взел да одъртява.

Коко, язък че си ми адаш. Гледаш много левскарски мачове, ама този с Барбуков не си гледал.

За тези които коментират играта на Бербатов:1. как може папури ,които освен в хоремага,на поляната и в сънищата си са ритали топка ,да се мъчат да изплюят от дебилните си глави простотии,мнения и напътствия за футболист ,чиято цена е сума недостижима /на пипане / за тях. Това според мен е същите тези SOS /селяните си остават селяни /да коментират отрицателно "Мерцедес"-а на Роман Абрамович и да се мъчат да го " продадат " на филанкишията .2 Пука му на Бербатов ,че шепа атрофирали амеби и зелени еуглени се плюнчат и се мъчат да приличат на сперматозоиди !!!

Браво пич, само така!!! Само Бербатов!!!

поздравления за коментара...точно това което и аз исках да напиша

Ще мине лятото ... Бербатов няма да го продадат, но ще пишат ли пишат тука "коментаторите" солта от салатката ще я изливат в интернет ... ще се лее ракийка и ще мине и зимата. Дано Бербатов да играе - колкото може ама да играе по-често! ... наздраве

Много добър мач за Бербатов. цигането Нани опропасти много ситуации не подавайки на берба. той има 12 гола а юнайтед е вкарал 6 дузпи. 12+18 гола а ако рууни не бе испълвал дуспите: 26-422гола тоест роннеъ има 4 гола повече от бербо и много повече минути игра. заклячение: бербатов е по ефецтивен от роннеъ тоест тои е наи ефецтивнят от унитед. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън се изказа изключително ласкаво за българския си нападател Димитър Бербатов след победата с 3:1 над Тотнъм у дома, предаде Гонг." Порових се из английски сайтове за този мач - доста информация, но Бербатов се споменава там скромно.

Пената ,"требе" да си доста задръстен та да наречеш мненията за Бербатов,за последното му представяне по UK медиите скромни.За разлика от комплексари като теб ,тук (UK)уважават качественото и го възхваляватпо същият начин по който показват сърказма си за пропуските.

Цитират goal.com

що си не е.... майката бе, гнусни лефскари!

Какво грухтиш бе, кална рожба на Централния Свиневъден Комплекс на Армията? По какъв начин свърза темата за Бербатов с Левски, свиньо недоклатена?! Леж си в калта, яж си лайната и не грухти по форумите!!!

Чичо Пешо, кво смърдиш бе говедо? Това не е твойта страница. Бегай си в сайта www.lefski.tr

Леле ,че сте злобни и естествено прости! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Фърги е хитра лисица нали трябва вдигне малко цената на барби че са на загуба :))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е ка ше му земе пари иначе. Секи тарговец си фали стоката.

ХВАЛЯТ ГО ЗА ДА МУ ВДИГНАТ ЦЕНАТА...ЕГАТИ СУХАРА...

Абе, ross, ти на брайлов телевизор ли си гледал мача, бе българино просс...

хехех - с твоите "розови о4ила"

Тази снимка е инкрустрация ! този емил дянков е най-великия анус.Алекс и бербатов никога не са заставали един до друг по този начин.За сетен път ни стана ясно колко сакат е този бербо,мача бе изнесен от Нани и други ,но този бербо няма никаква заслуга.Така че ,емил дянков за пореден път се "изказва ласкаво за бербатов".Ако гледахте мача внимателно след пропуска на този бербатов ,някъде в 23 та минута дадоха лицата на две дечица от трубуните който се държаха за главите -невярвайки ,че това е поредния пропуск на този хайванин -казвайки "fucking idot"

Надявам се след този си коментар да се чувстваш по-малко жалък. Скрий се :)

то4но така тони - прав си. дори когато барби не стреля във вратата, а се опита да подаде на цигането нани - то го наре4е освен с куп обиди (истини) а и с нарицателното "fuckin' berbaflop"

ае скрийтесе ве комплексарчета жалки....

Не, не си прав! Не беше Нани.... мача изнесе ГУНДИ! Бербатов балонче от дъвка прави... Каквото и да злобеете двама са футболистите постигнали най много Стоичков и Бербатов! Другите постижевия не са малки също ... но тава е каймакът! За жалост и двамата играха за ЦСКА в България и затова боли..... и се плюе за щяло и нещяло... Стадион Стоичков или Бербатов на Герена няма да има! А колко много ви се иска...

Ти си поредния малоумен и късопаметен продукт на Централния Свиневъден Комплекс на Армията. Ако ви отърва да забравяте как псувахте Бербатов на свинския си стадион ("Бербатов - свинята, на майка ти в устата!" грухтеше целия сектор Гей), то има хора които помнят!

абе тони оди бери мамулите и остабви бербо да дя !!!!!!!!ти маи си гледал друг мач а ??????горкичките дечица а .......???????а бе бачи рунъ като изпуска голове децата несели дарзад за главите бе смотан !!!!!аиде че почна санчо !!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Четеш по устни и светиш на Бербатов и САФ, за да знаеш кой кога и как е заставал... Ти си гений, емигрирай в Москва!

Ти явно много не разбираш от футбол TONI MONTANA...или не си гледал мача и говориш наизуст... истината е .че освен тия 3 положения, за които говори Съра, Митко можеше да има поне още 5 или 6 такива, от които разбира се да вкара 2 -3 гола, защото те щяха да са много по-чисти...Но незнайно защо Валенсия, Нани и понякога Скоулс въобще не му подаваха, макар той да е в много, ама наистина в много чиста позиция...Ако си забелязал след гола на Нани, Бербатов въобще не се зарадва, а те двамата имаха пререкания през целия мач и малко преди този гол Нани не подаде на Берба,а се полакоми и те двамата стигнаха до викане един на друг ... е гледах го много внимателно тоя мач нашия и ви казвам ....ГОЛЯМ ИГРАЧ Е!!! Игра без топка, откриване и съответно когато му се удаде да стреля, но сякаш той много мисли за отбора и много малко за себе си, за разлика от Нани и Валенсия... А които не го харесват ... ЛЮБО ПЕНЕВ го беше казал ........

пак го нямаше барби

А така, кажи му на САФ.

еми,щом така казваш...значи си поголям разбирач от Съра