Сър Алекс: Димитър е изумителен футболист (видео)

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви пред клубната телевизия, че Димитър Бербатов е изумителен футболист, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс: Димитър е изумителен футболист (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чичо, Христо и Петър, ВИЕ СИГУРНО СТЕ БИЛИ НА ХОМО-СБИРКА И СТЕ СУПЕРВЪОДУШЕВЕНИ ОТ ПРЕЖИВЯНОТО (АКО НЕ СТЕ ЕДИН РАЗТРОИЛ СЕ ПЕД.Л)!!! ТОВА, ЧЕ ЛЕЕТЕ БЪЛВОЧ В ЗАЩИТА НА ВАШЕТО "ПРИЯТЕЛЧЕ" С ДИАДЕМКАТА, А НЕ ГОВОРИТЕ С ФУТБОЛНИ АРГУМЕНТИ, ПОКАЗВА КОЛКО МНОГО СЕ "ИНТЕРЕСУВАТЕ" И "РАЗБИРАТЕ" ОТ ТАЗИ ИГРА!!! ХАЙДЕ ГЛЕДАЙТЕ МАЧА "ЛИОН - БАЙЕРН" И ДАНО РАЗБЕРЕТЕ НЕЩО ОТ ЕКРАНА.....

Поздравявам разбиркото SH или какво някои правилно казаха - смотан хомосексуалист! Добре че такива като тебе SH разбират толкова много от футбол! Даже трябва да те сложат на мястото на Фергюсън, защото ти определено разбираш от футбол! И си истински българин и патриот щом така подкрепяш българския талант. Или може би си рязана карабина и братовчед ти Ахмед те оножда всяка вечер, точно след поредната серия на Листопад?! И накрая - гледай си А група и се не нерви - Бербатов ще направи Юнайтед шампиони тази година и всички АНТИ-българи, защото за мен всички които го плюете сте такива, ще млъкнете ако не завинаги то поне за малко!

Неее SH означава смотан хомосексуалист!

Аз съм изумен, как може при това заплащане да се мандахерца по терена като турист. Явно и адаша Алекс е искал това да каже ама не са го разбрали

Ей, добре че си ти и такива като тебе да ни обяснят какво е искал да каже Сър Алекс, а то какво излиза - Сър Алекс едно говори, ама то не било така!Евалла, Ганьо!

Добре, че те свтнах, иначе щеше да си умреш прост

SH означавало супер хомосексуалист!

ЕЙЙЙЙ, РАЗЦВЪКАХА СЕ ПАК МИШКИТЕ!!!... КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ И В КАКВО? КАТО КАКЪВ ГО ЗАКУПИХА БАРБУКОВ В МАН.ЮН? НЕ БЕШЕ ЛИ ЗА ПОСТА ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ? А СЕГА СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ НА ВЪПРОСА, КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВИ ЕДИН ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ? НЕ БЕШЕ ЛИ НЕЩО СВЪРЗАНО С РЕАЛИЗИРАНЕТО НА ГОЛОВЕ (НО ОТ НЕГО, А НЕ ОТ ХАЛФОВЕ, ЗАЩИТНИЦИ И ВРАТАРИ!!!)? В ПРОСЛОВУТИЯ МАЧ С ТОТНЪМ, ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДБ СЕ ПРЕДСТАВИ ЩО-ГОДЕ НА НИВО - БОРЕШЕ СЕ, ПОДАВАШЕ ПАСОВЕ, ВОДЕШЕ И ПАЗЕШЕ ТОПКАТА (КОЛКОТО И НЕВЕРОЯТНО ДА ИЗГЛЕЖДА ТОВА, В СРАВНЕНИЕ С ПРЕДИШНИТЕ МАЧОВЕ), НО.... ДОТАМ... КЪДЕ СА ГОЛОВЕТЕ, ЗА КОИТО МУ ДАВАТ МИЛИОНИТЕ? ЩЕ КАЖЕТЕ, ЧЕ Е "ИЗРАБОТИЛ" И ТРИТЕ, НО ТОГАВА ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕТЕ, ЧЕ ТОЙ НЕ Е ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ И ГОЛМАЙСТОР, А ПЛЕЙМЕЙКЪР (И ТО ОТ СРЕДНА КЛАСА)!!! ПОКАЗАТЕЛНО ЗА СТРАХА И НЕУМЕНИЕТО МУ ДА РЕАЛИЗИРА Е ПОЛОЖЕНИЕТО, ПРИ КОЕТО СТАНА ДУЗПАТА! ПРОБИ В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ, УСТРЕМИ СЕ КЪМ ВРАТАТА И.... КОГАТО ВСИЧКИ ОЧАКВАХА ДА СКЪСА МРЕЖАТА (КАКТО БИ ПОСТЪПИЛ ВСЕКИ ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ), ТОЙ ИЗБЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ И СЕ "СПАСИ" ОТ ТОПКАТА, КАТО Я ПОДАДЕ!!! ТОВА, ЧЕ СТАНА ДУЗПА СИ Е ЧИСТА СЛУЧАЙНОСТ И ВЪОБЩЕ НЕ Е НЕГОВА ЗАСЛУГА.... ЗАТОВА ПОСПРЕТЕ С ХВАЛБИТЕ, ИЗЧАКАЙТЕ ДА НАПРАВИ ПОНЕ ОЩЕ ЕДИН МАЧ НА НИВО И НАЙ-ВЕЧЕ ДА ЗАПОЧНЕ ДА ВКАРВА ГОЛОВЕ, ЧЕ ИНАЧЕ СТАВАТЕ СМЕШНИ...

Ха пак ти.... ОК! Какво каза, че е правил в мача с Тотнъм: "БОРЕШЕ СЕ, ПОДАВАШЕ ПАСОВЕ, ВОДЕШЕ И ПАЗЕШЕ ТОПКАТА". Това не са ли признаци за халфова игра??? О ами да... А какво трябва да прави един нападател... да рита към вратата... ДА! А кога може 1 нападател да ритне във вратата.... като вземе топката от центъра и да тРъЧи до наказателното ...? НЕЕЕЕ! Като му подават брато. А каква е работата на Нани и Валенсия ... да имат по 2 ТОЧНИ паса на мач и по 12 удара от 30 метрЪ??????? ННЕЕЕЕЕЕЕ! Работата им е когато нападателя е на дуспата да му я дават и той да рита. Аре сега си друпни мачлето от нета и го изгледай пак и преброй тея ситуации, които описвам. Аз ти обещавам, че ако малкия заспи по-рано ще го направя и ще ти кажа бройката. Пак продължавам да твърдя, че Бербо няма място в Юнайтед докато Нани, Валенсия, Карик и Флетчър не пожелаят да играят с него. Ама в новия сезон ако Фърги го удари нещо (а това нещо ще са алчните Глейзър) и си продаде Руни за 100 милиона. Ако разчисти ветераните и в центъра започнат да се налагат Андерсън, Гибсън и защо не заетите Тошич и Уелбек. Пък и както Съра обича да пазарува ако гушне и Модрич ко ще стане, може да им стане тежко на някои лами. Защото както личи Манчестер остават без сериозна титла тая година и искрено ще се разсмея ако отново обвиниш Берба и за това.... Като цяло Фърги убива бавно самия Руни със схемата 4-5-1 защото го е направил мързелив и лесно разгадаем и съответно лесен за блокиране и това си пролича страхотно в мачовете в Байрен и Ман Сити. И ако си говорим с факти виж колко гола е вкарал Руни извън границите на наказателното тая година. От 26 гола ВСИЧКИ са били в наказателното поле, а 25 от тях са били в областта на дузпата и в малкото наказателно поле. Не ми казвай че вярваш, че това са собствени пробиви? Но давайте, плюйте! В крайна сметка за вас по-добри са Анелки, Аршавинци, Анрита и всякакви (за мен невероятни футбулисти) но които не могат да направят по 5-6 гола от 20 играни мача. Вчера видяхме какво се нарича отборна игра от тима на Байрен. Иска ми се поне малко Фърги да осъзнае в какво се превръща отбора му. Манчестер играят все по-грозен футбол и не е далеч времето, в което ще върна симпатиите си към Арсенал и ще спра да гледам Юнайтед. Пф. Пак се унесУх, сори

Не се разбира обаче дали Бербатов е изумително силен или изумително слаб?По-вероятно е второто,защото го държи резерва и предпочита контузения Руни пред здравия Бербатов.

Бербо е най-добрия ни футболист за всички времена, но някои хора ще го разберат след мнооого време!

Няма по-добър от него ;)завистливи хора ..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Берба ти си голям футболист!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как го прави наш'то момче, Митьо Магесник, уникален е!!! Да си ни е жив и здрав, да ни радва с брилянтни игри все по-често!!! С този поглед върху играта и интернет :):):)

Българския загубеняк лекува комплески на пътя и в Интернет Безуспешно

Май ти си загубеняк, щом можеш да кажеш такова нещо за българин и то играещ в този отбор *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аман от тоя барбук стига го лансираите всеки ден .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като ти стига нали знаеш ????вдигаи гащите и бегаи !!!!и недеи га ми благодариш за свирката пуяк!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, айде тебе да лансираме тогава. Я а ни кажеш къде си играл, кой те знае, па да викнем за тебе и да го оставим Бербатов на мира!

наистина има болни мозъци... озлобели, комплексирани и нещастни... Бербатов си е Бербатов... а кои сте вие, драги ми?

Пак казвам;В този форум има болни мозъци на тема БЕРБУНЧО тъпият журналя явно не си спомня че същата статия я пуска преди няколко месеца;БЕРБУНО ЛИЗАЧ СКАПАН

Фифинко аиде бате да се сопреш малко а....!!!!да нелапнеш мамула !!!!!мама и тати много са те били аааааааа ....!!!!!болен е маи твоя мозак!!!!привет от англия !!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

митко е наи - добрият бг футболист в момента . затова и играе за ман утд , пак вие завистниците, комплесарите си пишете , какво си искате ! втори бг в ман утд , може би никога няма да има ... гордеем се с теб митко ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дал е 30 милиона паунда, как да каже друго?

а за теб колко са дали?за теб даже няма да споменат,така че можеш само да завиждаш

Б-бербо Б-боклук Б-бягаи Б-барзо, това ли означава бббб? .... смешниците! Бербо все е резерва, а вие го хвалите, че е голям играч. болни мозъци !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мдам, явно ще го продават щом така го хвали

Тоя па.Може и да е някакво треньорче из англията,ама явно не разбира колкото преуспелите ни съфорумци,които умно-умно преплюват и препикават всичко българско и родно

какво го подканя да прави на снимката - да тича, хахахаа, иначе има изумителен късмет, а за друго незнам

Защото Руни е още по изумителен :)

и аз това питам. Защо е винаги резерва?

ато е изумителен футболист защо е постоянна резерва

все ще се намери един такъв като теб дето знае само да лае. Аман от разбирачи! Пожелавам на Бербатов повече успехи и без контузии! А такива лаладжии като gaga има и на острова.

аз незнам да ли съм разбирач и или не но тези ,които го държат постоянно на резервната скамейка особенно в най важните мачове сигурно разбират

тои е резерва в м юнд. и го подканва да тича алех фергусон! а ти кои беше! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.