Рууни се надява на помощ от Ливърпул в битката за титлата

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни призова Ливърпул да направи невероятна услуга на "червените дяволи" в борбата за титлата в Премиършип с Челси, информира "Таймс", цитиран от Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Рууни се надява на помощ от Ливърпул в битката за титлата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе и ние от Левски се надяваме на помощ от цска, ама.... Различното тук и там е, че хората имат своя клубна история и клубна гордост и такива бакалски сметки не вървят. Ливърпул ще играят за себе си, не за Юнайтед, ако не бият - ще загубят повече от "червените дяволи", а ако "дадат" мача (в което силно се съмнявам) освен, че няма да играят в ШЛ, но и МЮ ще ги прескочи по титли. Затова - You'll never walk alone!!!

Зарежи ШЛ и ЛЕ, ама ако ако Евертън ги изпревари феновете ще ги разкъсат Ливерплци, хаха. Няма да им е леко на момчетата.

Мисля,че е банално всяка година все Ман.Юнайтед.Банална история,никаква интрига май няма ...То и тук тази година трябва да е различен от познатите ни ...Левски и ЦСКА.Чакам Челси да е номер едно и дано не продадат Дрогба лятото

Като се има предвид огромната мотивация на Челси и жалкото състояние в което е Ливърпул . Не мисля че на сините ще им е много трудно . Макар че ако Ливърпул паднат може и в Лига Европа да не влезнат а това ще си е колосален провал .

Ливърпул ще направи всичко възможно да бие Челси.И това няма да е заради МЮ,а за себе си.С това си изказване Руни хвърля в тъч привържениците и наЛивърпул и Челси.

Никой тук не споменава,че освен Челси да загуби, трябва и да се бие Съндерланд.А това не е 100% сигурно...

идиот на ли мразеше ливерпоол как не те срам

Честно казано Челси по заслужават титлата просто защото и в двата директни мача -биха ман.ютд. това са фактите..мисля че Челси е единствения отбор този сезон които биха ман.ютд насред олд трафорд.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Манчестър Юнайтед ще са шампиони тази година ! :-)

в крайна сметка ако не успеят Ливърпул да им помогнат то поне съдията в мача може да им помогне все пак..

Какви български сметки бе. В Ливърпул мразели Манчестър Юнайтед и нямали да му помогнат. Те си гледат тяхното,щели да пречат и да помагат- то да не са Левски и ЦСКА. Ако в Анклия ставаше така стадионите им щяха да са празни, а вие щяхте да пишете за Спартак Койнаре. Радвайте се и гледайте футбол. Радвайте се, че там са Бербатов, Стелиян и Мартин па ко ще под пейките. Радвайте се като молдовци, щото може да дойде време да чакаме за българин в такъв шампионат като конгоанец сняг.

Челси е шампион,колкото и да просят Манчестър:)))

ФК -челси -са най великия отбор те трябва да станат шампиони !!!! този дарводелски отбор ман. юнтд да си гледат работата !!!! цял гивот съдиите са им помагали !!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Челси шампион *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стига стоя Манчестър време е Челси да стане шампион

Никога, няма да направят услуга на най-големия си враг за всички времена, 100% падат от Челси, дори и да покажат игра, нова титла на Ман е невъзможна

Червените трябва да си помагат. Арсенал не можа, дано Ливърпул удари мафиотско-олигархския Челси.

те ако са боклуци прави сметка ти какво си ;)

никаква помщ за тези боклуци. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.