Сър Алекс: Ливърпул няма да се даде на Челси ”без бой”

Мениджърът на английския шампион Манчестър Юнайтед – сър Алекс Фъргюсън коментира за "Мирър", че според него твърденията, съгласно които отборът на Ливърпул няма да положи достатъчно усилия в предстоящия си мач от Висшата лига, като домакин на Челси, са безпочвени.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс: Ливърпул няма да се даде на Челси ”без бой” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ливърпул отдавна се класираха за Лига Европа, така че не приказвайте глупости. Портсмут като финалист в ФА Къп имат право да играят там, но тъй като им отказаха разрешение заради администрацията, дори и 7-мия в първенството ще играе догодина в ЛЕ.

Аман от свирки чичо алекс, 2-о място ви е премного тази година! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Маината им и на ливерпоол и на манчестер .челси е шампион. краино време е. анчелоти да не е от левуново. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

снощи, срещу Челси ще е срам май очаквам нещо от рода на 0:5, мисля че ще направят рекорд на Анфилд, жалко за най-големия отбор на острова

Ливърпъул си влизат в Лига Европа, дори ако загубят от Челси. Трябва да си вземат последния мач. Според мен ще загубят - умора, отпадане

Aз все пак ще викам за ливърпул жалко тази година не е успешна за ливърпул *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мисля че се отдава прекалено внимание на това дали Ливърпул ще играят за победа . Все пак моментната форма на Челси и Ливърпул е доста различна както и мотивацията от една страна Челси които са жадни за титла след ерата на Специалният от друга морално съсипания Ливърпул който вчера отпадна от Лига Европа няма реален шанс за шампионска лига догодина и има вероятност да не влезе и в Лига Европа ако не спечели срещу Челси . Затова аз си мисля че главния въпрос е имат ли сила и класа Ливърпул в този момент да победят Челси . Лично според мен Ливърпул няма да легнат на Челси просто защото дори и тази година МЮ да не ги изпреварят по титли това ще стане или следващата или по следващата или по по следващата но пък ако Бенитез не вкара Ливърпул поне в Лига Европа тази година за мен той е пътник .

Напълно те подкрепям в изказването!