Христо Бонев е новият треньор на Локо Пловдив

Христо Бонев е новият старши треньор на Локомотив Пловдив. Това стана ясно след среща между президента на клуба Коко Динев, самия Бонев и изпълнителния директор Атанас Узунов, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Христо Бонев е новият треньор на Локо Пловдив | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Зума" е бивше футболно величие - като играч наистина беше от световна класа! Но като треньор е пълна нула - поне от това, което е направил тук, за Гърция - не знам. Не ми вдъхва доверие човек, който говори за себе си в трето лице, единствено число и това си е!!! Не се съмнявам, че обича Локо Пд., но той е тип "киселица" - винаги нещо му не е наред, винаги от нещо се оплаква - също като Генерал Боце Б. Дано Локо Пд. останат в групата, макар, че с този измислен Наджи Шенсой го заговниха яко, а сега със Зума - ако отпаднат - шиптъра ще е виновен, ако останат - Зума ще е велик! Е, това е от мен, останалото е от Лукаваго:))

Наш`та система 4-4-2 приложена от националния отбор в Локо (Пд). Чудеса очаквайте догодина... Справка - европейското през 2004-та.

Поправка - 1998 г. То кога беше, ей! Забравил съм даже.

абе коко ли си какав си ти човек ,да не можеш да си подредиш къщата бе,сас тези крадци бонев и узунов,а бе ти знаешли че гол ше си трагнеш от пловдив бе!!! всичко са ти те обаркали вав клуба знаесе от цела балгаря,само ти не знаеш! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

този освен парите на коко друго нищо не обича,а за треньор и дума да не става,само ако динев му вземе някои мач иначе нема шанс сас този некадарник и подлец!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.