Берое е новият носител на Купата на България

Отборът на Берое (Стара Загора) е новият носител на Купата на България. На финала в Ловеч момчетата на Илиан Илиев надделяха много трудно над втородивизионния Черноморец (Поморие) с 1:0, като голът падна 10 секунди след края на даденото от съдията продължение, а негов автор бе Дончо Атанасов.

Обратно в новината

Коментари - Берое е новият носител на Купата на България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само се плунчете всички. каквато дарявата такав и футвола в болна дарява болен футвол ако може да се нарече изобщо футбол. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какъвто ти правописа, такъв ти е и коментара - пълен ташак!!!

Страхотен мач, особено - през второто полувреме! Който и да беше победил - щеше да е заслужено. Е, направиха го беройци - и с малко късмет накрая, но това го има в играта! Берое са най-стойностния отбор през този шампионат - тръгнаха не от нулата, а от минус, Илиян Илиев сглоби и обигра много приличен отбор, който наистина играе модерен футбол!Комплименти за детската градина на Петър Хубчев - видя се, че хубав футбол може да се играе и от отбор с 1 стар футболист и 10 младежи, някои от които скоро ще имат матури:))) И двата отбора показаха, че в България футбола е жив и може да се развива и без съмнителни чужденци, купени на едро (тези в Литекс правят изключение, което само потвърждава правилото!), като се залага на сплав от млади и не толкова млади български футболисти, играещи по-добре и получаващи в пъти по-малко от т.нар. "звезди" на т.нар. "грандове"! Браво, голямо браво и на двата отбора!!!!

а сега идва ред на супер купата

EOEOEOEOEOEEEEEEEE НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ!!! ВСИЧКО Е БЕРОЕ!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ЗАРАЛИИ!! ЦЕЛУВКИ ОТ ИСПАНИЯ

А сега на къде. първият отбор които срешнат в европа и това е!!!!! дано загубите да не са с големи резултати. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами поне момчетата ще покажат какво могат. Онези разглезени лигльовци ов Левски и ЦСКА с нищо не са по-достойни !

Защо мислиш че ще бъдем трагицни в Европа....берое играе много модерен футбол....стила им е много по близо до европа от този на левски например...!! левски играе демодиран футбол....!!! без пари берое прави несто...имат колектив които когато реши да играе...в българя няма отбор които мозе да го спре !! питаи литех, цска, локо софя, левски, церноморец...да продулзавам ли !!! берое когато се стегнат..малко отбори в бг могат да им вкарат гол !! а в нападение са лекоатлети...! сресту 10 цовека като тези от етрополе и поморие...и интер сте види зор !!! докато падне пурвят гол....ако гола беше паднал рано...поморие стеше да свурши с 5 гола !! сигурен сум...както се бяха навили бероици !! а тази публика...в бг никои отбор не е играл на цузд терен с 5000 публика...поне аз не се сестам...!!! няма.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей това е Българската простотия и малодушие.Бедната душа тръгнала да дава коментари.....

YES,невероятне отбор,доказахте на така наречените ни грандове в бг че не само че не могат да играят сплотено,но и не могат да си ижарчат парите по правилния начин!!!поздравления от уса,виргиня *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хизпреварихме халеевата комета.цамо бероеееееее *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайдееее Зелени Боговееее, следващата среща в Ловеч, Литекс на коленееееее.............!!! Самооо БироЯЯ!!! :-)))

САМО БЕРОЕ!ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ОЩЕ ПОБЕДИ

Beroe Champion!

къде е НАско пе......където миналата година каза че Берое....не е отбор за А група !!! говедо.....видя ли колко публика изсипа Берое в Ловеч....Левски никога не е играл на чужд терен с толкова публика !! Берое е Ливърпул на България !!! ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ САМИ !!! САМО БЕРОЕ !!!!! СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !!!

ОООООООООО БЕРОЕ ЗАРА ЕДИН ЕДИНСТВЕН СИ НА СВЕТАААААА......

само берое !!!! поздравленя !!! адски сум стаслив !! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наско , това ти ли си бе ? Тони съм аз, а да ви е честито

Tони това ти ли си бе? аз сам пешо - какво правиш? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.