Феновете на Юнайтед с песен: Сбогом, Бербатов

Трън в очите на феновете на Манчестър Юнайтед е Димитър Бербатов. Трябва им изкупителна жертва, и упорито я намират в лицето българина. Часове след края на последния мач за сезона Берба отново е в устата на привържениците, които написаха и песен "за сбогом" с нападателя.

Обратно в новината

Коментари - Феновете на Юнайтед с песен: Сбогом, Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нееееее това е ясно не може човек да не види с какво сърце играе бербо ама моля ви се ама тои играе 100 пъти по добре от рууни рууни докато пипне топката и моя отнемат просто рууни може да вкарва от чиста позиция а бербато да му осигурява пасовете и така берба е в центъра на нещата сега ми кажете дали феновете имат право да правят подобни баи-ганиовщини *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Левскар съм, но съм напълно съгласен с теб, що се отнася до качествата на Бербатов. Не съм съгласен обаче с мнението ти за феновете. Ами, просто, навсякъде феновете са едни и същи - пристрастни (поради което и необективни); искат най-доброто за отбора, който подкрепят и не винаги са прави в действията си. Но, футбола е преди всичко за тях - феновете, поради което понякога се налага да се търпи. Като при зъболекар - неприятно, но няма как!

Темата Бербатов се преекспонира,феновете го обичат и мразят,футболистът си прави кариера и пари,нормални неща,не намесвайте НАЦИОНАЛНИ ПОНЯТИЯ-българин,българска завист-завистта няма почивен ден и националност

Ало Гонг разбрахте ли си грешката или още не сте.Бербатов го мразят а Вие го направихте футболист на България.Срам ли ви е?

Абе, не Бербатов, ами фенските глави са празни, празни. Колко са празнииииии

Много добре си играе момчето, англичаните се тъпанари и не го заслужават.

Нека да подържаме нашето момче. Вярно е, че имаше и слаби мачове, но такъв футболист не сме виждали от дълго време.

Много от хората така са устроени, че мразят способните и още повече талантливите! Някъде го правят временно в зависимост от конюктурата, личният, или фирмен в случая отборен интерес. Футболните специалисти в Англия, много добре знаят кой връзва играта на нападението на Ман Ю! Видя се и на последният мач от първенството вчера, След излизането на Бербатов играта в нападение на Ман Ю придоби хаотичен характер. Няма кой да пусне един пас на Руни. Изглежда в Ман Ю дават големи премии на тези, които вкарват головете! Мачовете напоследък им стават неприятни за гледане, как разни такива мкато Нани, Скоулс, Гигс и кой ли не се правят, че не виждат Бербатов на свободна позиция, а муат топката към камъта! Сър Фергюсън ще разчита основно на Бербатов през новият сезон в нападения! Житният бегач Руни имаше няколко много успешни мача в които се разпори от тичане, на което се дължеше и представянето му. Но, този непоносим разход на енергия, който правеше изглежда бъзна нещо в организма му и сега да иска не може да тръчи, като моторетка и си е това, каквото ще бъде - един футболист от средна класа, на който мястото му е в по-ниската лига! Дръж се Бербо! Да не ти пука! Англичаните никога не са обичали българите, защото сме по-готини и по-талантливи от тях, поставени при равни условия за развитие!

"Видях те как се мъчиш, видях те да се смееш, видях те да пропускаш и феновете да вбесяваш Щастливи щяхме да сме, ако се бе раздал за нас Познавам твоите страхове, и ти познаваш моите. Имахме нашите съмнения за теб, но сега е време И те обичах, кълна се. Но сега искам да те няма (Хор) Сбогом, Бербатов. Сбогом наша болка Ти ми бе толкова ясен, ти бе толкова неубедителен И главата все още ме боли, така, че не мога да заспя И няма да забравя "Иууд Парк" , когато коленичихме пред теб (Хор) Сбогом, Бербатов. Сбогом наша болка Ти ми бе толкова ясен, ти бе толкова неубедителен Толкова си празен, Берба, толкова си празен. Ти си толкова, толкова, толкова празен..." ........................................... Е, АКО ГО БЯХ ПИСАЛ АЗ, СЪС СИГУРНОСТ ЩЕШЕ ДА Е ПО-КРИТИЧНО, НО СЪМ СЪГЛАСЕН НАПЪЛНО И С ТОЗИ ВАРИАНТ.... БИХ ДОБАВИЛ САМО: - "БЕРБАТОВ, ДАЙ МОЩ И СИЛА, И ПОБЕДИ НА ОТБОРА НА БЪЛГАРИЯ, КАТО НИ ДАРИШ СЪС СВОЕТО ОТСЪСТВИЕ"....

Ех, памет къса! Забравихте, когато Бербатов носеше националния отбор, вкарваше голове и решаваше мачове. За съжаление нямаше около него достатъчно футболисти от по-висока класа, Стоичков в това отношение е късметлия.

Кога е "носил" Националния отбор на Република България на гърба си? Моите спомени са предимно с провалени от Него мачове! И затова ще повторя: ... - И НАПРАВИ ОТБОРА НА БЪЛГАРИЯ ПО-СИЛЕН, КАТО НИ ДАРИШ СЪС СВОЕТО ..... ОТСЪСТВИЕ !!!! СБОГОМ БЕРБАТОВ !!! СБОГОМ!!!...

ХА НАЗДРАВЕ

Бербатов може да не е 1 в света,но е един много,много добър футболист,който може много.Може да не тича по терена като обезумял,но с по-малко движение той прави много повече от безцелно тичащите.Бербо велик си!

Нямате си идея колко са тъпи англичаните.Още не са те видели как играеш и започват да те плюят и гледат накриво,но само след 10-15 минути игра им ставаш много интересен като им скриеш топката.Там живея от 5 години и им знам манталитета.Желая успех на всички и да не им пука от мненията на простаци и завистници.:)))))

Нищо де! Нека да им е той виновен. Да видим кой ще им е виновен на световното, тогава. Ако преминат груповата фаза - добре ще е!

Статистиката показва , че над 50% от англичаните са хомосексуалисти,какво да говорим повече !

к... за английските прасета.Жалки свини,само знаят да плуят по чужденците..

Честно казано не мисля, че тази песен има каквото и да било значение. Феновете имат право да изискват, но те скандират "Ман Юнайтед шампион", а не "Бербатов шампион". За жалост винаги, в който и да било проблем, има изкупителна жертва, и в случай това е Барба. Може да не е играл на най-високо ниво, но всичко си има граници! Подкрепям те, Берба!

Пак ли бе, катили ингилизки? Кой им е казал, че са абонирани за титлата на тия идиоти? Дали на свинята бисер и тя го заринала в калта - така и с ингилизите. Дали верно са създали играта? То бива бива, ама толкова идиотщина няма по света бели. Вместо да се прекщланят на финеса нса нашето момче, по-лесно е да го плюят, защото на друга не са способни. И като се появи някой, който им покаже колко са първосигнални, веднага го изкарват виновен зар всичките им неблагополучия. Остава да го изкаран виновен и за вулканичните изригвания облака над Велика британия, ами да(за това не са се сетили).

защо не си гледат работата тия? като цяло играта им този сезон не се получи, но не им е виновен само бербатов. а всеки от нас балгарите, които се надигне срещу митко е поредният родоизменик! засрамете се! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе търсих, дирих, гледах, ама тая песен на английски не я намерих. Гонг да ни кажат от де са я намерили, че и превели. Бербо беше резерва в по-голямата част от сезона и нямаше как да е друго яче, като играеха 4-5-1, като се върнаха къв 4-4-2 започна да играе редовно и да влиза в ритъм. То не може цяла година на пейската и вади отбора от блатото. Че то ако Бербо е зле с 12 гола за сезона (втори реализатор, след Руни), Нани с три гола откакто въобще е там трябва направо да го линчуват.

бербо, боли те к...!

Ха това пак някой българин го е писал, бас държа.

лично англичанка ми е казвала, че англичаните са големи селяндури и нямат капка достойнство. колкото и пари да имат си ги завличат в гроба заедно.

Трябва всички морално да подкрепим Бербатов,защото едва ли в следващите 10 години ще видим друг българин да играе в отбор на световно ниво!

Тези английски ливади заслужават да си играят следващия сезон с Парк и Македа в нападение. Бербо отново има по-висока оценка от Рууни в последния мач, и отново бе изолиран, а Нани и Гигс не му подаваха.

хубаво пее, но има ли кои да го слуша *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ташак!Дървените глави са тъка дезеориентирани,че чак и правителството падна заради Бербо.Бербо ти си най-добрият!Оле!!!Олеее!!Дървени глави,рязани с брадва поени с бира!!!Оле!Оле!Олеле!Най-тъпите сте на света.Рязани с брадва,поени с бира.Оле!Олелеле пак ни го вкараха!!Песен за МЮ.

Големи поети тия англичани бе... Некадърник-поет като повече от половината им малоумни фенове. Не знам дали ги забелязвате като покажат публиката - вижте им физиономиите. Оставете Бербатов на мира! Като не пасва на катърската игра на МЮ да не са го купували. Той е добър в това,което прави както го прави! Поставят го на необичайни позиции и искат да играе както в Тотнъм. Е как да стане? Трябва им виновен - намират си ,защото тези милиони са им трън в очите пък е и българин. И започват някакви недоносени палета да джафкат по него. Кои сте вие бе... ей! "Фенове" и разбирачи. Нещастници! Видях го и Рууни вчера.Мнооого добър.Ама за него нищо.Пак Бербатова не играл добре.Айде, че започвам да се дразня максимално... А,и не ми пука кой какво ще напише за моя коментар.

Безспорно лош сезон за Бербатов, но и вчера се видя, след излизането му от игра едно единствено голово положение това на Парк!

в турция може и да играе щото и в бг изобщо го няма спънат кон

това вече на нищо не прилича. определено една птичка пролет не прави. титла 10 години да не видят манчестър.

На калпав к.. вълната му пречи

берба е велик.тои е жертвата сега,но и тои е виновен колкото всички.

берба е велик.тои е жертвата сега,но и тои е виновен колкото всички.

Като текст- нищо не струва!! Любителска работа !! Какво искат-- играе от време на време!! Колкото - толкова !! Добро си е момчето !!

Да си пее човека, лошо няма. Не е много кадърен да скалъпи читав текст, ама то сума английски запалянковци са на нивото на идиота. А Бербатов ще си играе в Манчестър и ще си пее своята песен....

да ще пропява от пеиката както винаги :)))) докато фергие не намери начин да му вдигне малко цената *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.