Футболистите на Локо София бойкотират Николай Гигов

Футболистите на софийския Локомотив бойкотират президента си Николай Гигов, предаде ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Футболистите на Локо София бойкотират Николай Гигов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От статията разбрах, че футболистите бойкотират Гигов за заплати (браво на мен!). От коментарите по-долу обаче нищо не разбрах - кой кого бойкотира и защо? Или се бойкотират взаимно едни-други? На сърдити Петковци празна им торбичката. На следващите Левски им дойде дюшеш - осигуриха си 2 "европейски" квалификационни мача. А дали и те не са замесени? Батков, Гигов - един к.. ги е правил. Егати футбола, егати търговията...

На Гогов вообще не му се ходи в Европа . Взел е парички от Левски, сега ще вземе и от Локо Пловдив.

По тъпа статия - НЯМА!!!!Според мен бойкотират марсианците- звучи по - реално!

Левски подкупи Камбуров и Генков

...и ти поема лечението в психодиспансера за 1 година!

Ха, ха.... Ами май Гигов ги бойкотира! Моля, крайно време е да се разбере - Собственика е Бос! Той се харчи, той решава абсолютно всичко! Така, че ''novo-1'' да имаш много здраве от мен! А злъчната ти информация за Гигов, може да я докажеш, вместо съд! Абсурден си!

То пък на Гр. Ганчев е много чист...

гигов няма пари и терен, за да може Локо-Сф да участва в евро турнирите. Освен това бизнесът му от по-ранните години не е много чист - имаше скандали за наркотици и оръжие, а там Европа тия работи се гледат.

Чий пари са чисти?! За това нямаме футбол. По принцип престъпниците са некадърници, които хващат лесния път. Лесно е да се намери оръжие и да си свършиш работата, а за това , че ще изхабиш няколко патрона се разбира от самосебе си. Как човек научен да печели пари като руши ще изгради нещо елементарно като футболен отбор и то с дадени бази, а не продадени?