Бербатов свиква извънредна пресконференция

Капитанът на националния отбор Димитър Бербатов свиква извънредна пресконференция за медиите утре, съобщи Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов свиква извънредна пресконференция | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пука му на Бербо! Най добре за него ще е да иде и завърши кариерата си в някой испанйски отбор. Да поиграе там няколко години, да си купи подходяща къща на добро място за постяно живеене. След това, или преди това при сгода, докато е криза да си закупи хасиенда в Южна Америка и хубава къща в Нова Зеландия, за да прекарва там Европейските зими, вила в швейцарските, или австрийските Алпи за да се наслаждава на зимни пеизажи и ски спорт. Колкото милиони му остават да сключи договор за управление на парите с брокерите на голяма швеицарска банка и да си гледа кефа, докато пукне! Какъв е смисъла от някаква щура гонка за изтъкване и доказване, както примерно се юрка Христо Стойчков и други баровци! За един богат човек е много добре да не прави нищо! Но, да го прави много добре. Пък таблоидите да пишат каквото искат за него!

Абсолютно одобрявам решението на Бербатов да даде пресконференция. Не може българските медии всяка сутрин да се чудят откъде да изчоплят нещо негативно или някой слух за него. Явно жълите анлийски издания са им основен източник. Трябва пишещите да чуят нещо от първа ръка. Аз съм бивш състезател пак в колективен спорт. За да играеш, трябва да има отбор. Някакси нещата не се получаваха в началото, защото в МЮ имаше доста егоисти.А Бербатов е перфектен играч и с колегиално поведение(самите състезатели на МЮ го оценяват).Понеже"не снася" жълтини за английските медии, дайте да го хулим.За да напълим страниците.

Ще поздрави медиите както го прави Ицо. С такива медии, така трябва да се отнася човек. Когато станат обективни, могат и да заслужат нечие уважение! Сега само се измислят печалбарски клюки и се преписват и допълват и ако е тръгнало с 10% истина, то приключва 0.01% истина (тоест написали са му името правилно).

Бербо е добър футболист, проблемът му е, че специфичен талант. За такива, като него се изисква половината отбор да се "направи" по неговата игра.

За упорен халф става.

Аз мисля, че по-добре ще играе като Опорен халф.

барбук тук барбук там аиде стига вецхе с този барбук....кат го харсвате толкова си го осиновете....да ви се лези на канапето по зял ден *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бербо е супер! Той е причината в БГ да има все още някакъв интерес към футбола. Дава пример, как с талант и много труд ,може да се успее.

Бербатов е играч от световна класа трябва всички да се гордеем с него

Митко Бербатов да забрави за пресконференции и за изявления в уебсайтове или където и да било: нека освободи вниманието си от отзивите на медиите и публиката и просто да си играе играта така, както той си може. Стига си е натоварвал психиката с мисли за това как изглежда в момента в очите на този или онзи - това е съсипващо и неизбежно се отразява на качеството на играта: не можеш да покажеш това, на което си способен, с обременена психика. Чудесен и неповторим футболист е, нека играе за собствено удоволствие, освободен от черни мисли и тогава ще играе и за наше удоволствие, защото ще показва напълно това, на което е способен. Желая му сполука и спортно дълголетие! Правя го преди всичко за себе си - искам още дълго да се наслаждавам на изявите му на футболния терен.

"...Като се изкачили на планината, Христос вдигнал ръце да ги благослови. Още докато ги благославял Се отделил от земята и, подет от облак, Се издигнал към небето при Своя небесен Отец (Лук. 24:50). Не изчезнал веднага от погледа им, а се издигал постепенно, докато станал невидим за погледа им в пространствената отдалеченост нагоре във висините. Апостолите се поклонили на Възнасящия се Господ и не могли да откъснат поглед от чудната гледка. ..."...... НАДЯВАМ СЕ СЕГА НА ВСИЧКИ ДА Е СТАНАЛО ЯСНО, ЗАЩО ТОЙ (БЕРБАТОВ) Е ТОЛКОВА НАВИСОКО И НЕ МОЖЕ ДА НИ ВИДИ. ВЗЕЛ СЕ Е МНОГО НАСЕРИОЗНО И СЕ СРАВНЯВА С НЕСРАВНИМИЯ!!! ЯВНО Е, ЧЕ ДНЕШНИЯТ ДЕН (ВЪЗНЕСЕНИЕ ХРИСТОВО) Е ИЗБРАН НЕСЛУЧАЙНО ЗА ТАЗИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ И ОЧАКВАЙТЕ СЛЕД НЕЯ, ДИАДЕМАТА ДА СЕ "ИЗДИГНЕ" НА НЕДОСТЪПНИ ЗА НИКОЙ ВИСОТИ......... ЩЕ ДОБАВЯ ОЩЕ НЕЩО (ПИСАНО ОТ МЕН ПО ДРУГ ПОВОД, НО ПОДХОДЯЩО ЗА СЛУЧАЯ): ...."ВЕЛИК Е ТОЗИ ФУТБОЛИСТ, ЗА КОГОТО ФЕНОВЕТЕ СЪЧИНЯВАТ И ПЕЯТ ПЕСНИ ЗА ВЪЗХВАЛА, А НЕ ЗА СБОГУВАНЕ ПОРАДИ НЕКАДЪРНОСТ И НЕТЪРПИМОСТ.... ТОВА, ЧЕ БЕРБАТОВ ИМА ДОГОВОР С МАН.ЮН. И ТЪРКА ДО БЛЯСЪК РЕЗЕРВНАТА ИМ СКАМЕЙКА НЕ ГО ПРАВИ ВЕЛИК, А ПО-СКОРО ЖАЛЪК... ВЕЛИКИ СА ГУНДИ И СТОИЧКОВ, ЗАЩОТО СА В СЪРЦАТА НИ И ВЪВ ФУТБОЛНАТА ИСТОРИЯ, А НЕ СА ВИСОКО В НЕБЕСАТА НА СВОИТЕ СОБСТВЕНИ СЪНИЩА, КАКТО СЕ "ИЗДИГНА" ЕДНОДНЕВКАТА БЕРБАТОВ!!! ЗАТОВА СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАМ КЪМ ПРИЗИВА НА ИНГИЛИЗИТЕ: "СБОГОМ БЕРБАТОВ, СБОГОМ!!!... НЯМА С КАКВО ДА ТЕ ЗАПОМНЯ, ЗА ДА НЕ МОГА ДА ТЕ ЗАБРАВЯ !!! С Б О Г О М ......" .... ТОВА Е ОТ МЕН, А ДРУГОТО Е ОТ ВСЕВИШНИЯ....

ПАК ЛИ ТИ, БЕ ГЬОНСУРАТ! ТВОИТЕ БИСЕРИ КРАЙ НЯМАТ! И КЪДЕ БЕШЕ, ЧЕ ОТ ВИСОКОТО НЕ ТЕ ВИЖДАМ? ААА, ТОВА ТАМ МАЛКОТО, НО ГЛАСОВИТО НЕЩО - ТОВА ТИ ЛИ СИ? И ПИШИ, ПИШИ, ЧЕ ТОКУ ВИЖ СПРЕШ ЛИ ДА ПИШЕШ И МОМЕНТАЛНО СМЕ ТЕ ЗАБРАВИЛИ!!! И ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕМ ЗА ТЕБ - "СБОГОМ, СБОГОМ, СБОГОМ, СБОГОМ КАЗАХ..."

ПАК ЛИ ТИ, БЕ ГЬОНСУРАТ! ТВОИТЕ БИСЕРИ КРАЙ НЯМАТ! И КЪДЕ БЕШЕ, ЧЕ ОТ ВИСОКОТО НЕ ТЕ ВИЖДАМ? ААА, ТОВА ТАМ МАЛКОТО, НО ГЛАСОВИТО НЕЩО - ТОВА ТИ ЛИ СИ? И ПИШИ, ПИШИ, ЧЕ ТОКУ ВИЖ СПРЕШ ЛИ ДА ПИШЕШ И МОМЕНТАЛНО СМЕ ТЕ ЗАБРАВИЛИ!!! И ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕМ ЗА ТЕБ - "СБОГОМ, СБОГОМ, СБОГОМ, СБОГОМ КАЗАХ..."

ПАК ЛИ ТИ, БЕ ГЬОНСУРАТ! ТВОИТЕ БИСЕРИ КРАЙ НЯМАТ! И КЪДЕ БЕШЕ, ЧЕ ОТ ВИСОКОТО НЕ ТЕ ВИЖДАМ? ААА, ТОВА ТАМ МАЛКОТО, НО ГЛАСОВИТО НЕЩО - ТОВА ТИ ЛИ СИ? И ПИШИ, ПИШИ, ЧЕ ТОКУ ВИЖ СПРЕШ ЛИ ДА ПИШЕШ И МОМЕНТАЛНО СМЕ ТЕ ЗАБРАВИЛИ!!! И ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕМ ЗА ТЕБ - "СБОГОМ, СБОГОМ, СБОГОМ, СБОГОМ КАЗАХ..."

Умен човек и голям спортист е Митко Бербатов! Отдалечи се от чалгата и ще стане българският ПЛАТИНИ!

Дайте да помогнем на момченцето да стане манекен,защото все пак нещо трябва да прави.Не го бива за футболист.Това си е .Той сам си го доказва.

Бербатов,ако иска още да рита ( да, да рита,защото той не играе)футбол,да отиде на остров Тамбукту

живея в англия от години... трябва да знаете, че да играеш в му е много, много трудно. тук случаини неща няма-всичко е плод на дулги проучвания и тежки решения. всияки уваяват бербатов, феновете го обичат, но ги дразни това, че човек от бг е с такув договор за огромна сума. и искатвсе повече и повече от него. това е - митко е посланикут на бг в англия! гордост и чест1 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

стига стига с тоя барбук по десет статии на ден за тва лерке...омрузна ми всяка 2ра статя да е за тва недоразумение... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Митко , не се отказвай от национала. Тези които те плюят са прости булгаристанци и са малцинство. Радваме си , че си българин и играеш в един от най-великите тимове Ман Юн.

Бербатов не го плюем левскарите, а някакви комплексари, които са повече червени. Играе момчето когато и колкото може. В националния отбор за сега има място за него и е необходим.

Абе съгласен съм с теб,въпреки че Стар ЛЕВСКАР винаги ми е звучало като Стар ГЛУПАК

Гордост за България е Бербатов!

Да поясня на бербофилите-не се раздава,не гори в играта,клинчи и продава фасони,това дразни,пропуска на празна врата-стигнал някак си до велик отбор,заслугата е на г-н Данчев,самия Бербо провали всичко,което можеше да бъде провалено,паметник ли да му правим сега бе ''народопсихолози''

Ми тогава ходи си гледаи селяните в бг и се наслаждаваи на конскя футбол малоумник *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми тогава ходи си гледаи селяните в бг и се наслаждаваи на конскя футбол малоумник *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами да.То RED BULL дава крила,а не мозък

Много си тъп приятелю " RED BULL ".Много тъп.Не само тъп ,но и много си голем селянин.Името!

Бербатов е един от известните българи в момента. Той носи чертите на българския характер, добър или лош, това е. Ако можеше и за много други да се говори колкото за него държавата би била с по-висок рейтинг. Нека подкрепим безпорният талант и му пожелаем успех в начинанията му. УСПЕХ БЕРБО !

Медийте в Англия са боклуци ! Единствено в Испания отразяват всичко обективно без критики. Може би в Испания му беше мястото на Митко. Усилията и труда който влагаше ще ше да се оценят а не да се пренебрегват. Помня Марто Петров като го посрещнаха на летището в Марид. 100-ина българи дойдоха да го приветстват в Атлетико де Мадрид. Медийте му направиха супер реклама по тв с един дълъг рейт по лявото крило като надбягва защитата на противников отбор и вкарва гол. Фернандо Торес го даваха на Паркинга на Висента Калдерон как се ръкостискат. Може би Бербатов трябваше да играе в Испания от колкото в Англия и сега нещата щяха да бъдат много по-различни.

какво лошо са ти направили испанците? дражте бербо по-далеч от испания. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя за голяма работа се има.То се видя какво може като отиде в клуб в който всички го могат, оказа се че той нищо не може.

Бербатов в пресконференцийте е номер 1 на терена обаче го няма никакъв ! дано да се откаже от националният некадърника смотан, че само го дърпа назад.

Мръсен копелдак!!Попитай на село дали има храсти и ако има,иди се облекчи като дама.

Барби бой ще се мести УРАААА!!! Барби ще се присъедини към Sin Sity United. Ще играе централна кючекиня и ще гвоздеят на програмата. Ще му партнира балетна формация ЦЕЦКА и самодейна група травестити от сектор Г.

това българите сме страшно изродска нация, вместо да се радваме ,че Българин е постояно в коментарите и вместо да му пожелаем успех .селянията си казва думата.абе нямам думи.то и за това сме на този хал, политиците не ни бръснат за нищо.АМИ КАКЪВТО НАРОДА ,ТАКАВА И ДЪРЖАВАТА.

Да така е.толкова съм стастлив че не гледам тъпите селски завидливи физиономии намиращи се в нашата залязваща държава

Неговата съдба не е толкова важна за България на този етап и не виждам смисъл от тази пресконференция?!!

много ги разбира пресконференциите митко. особено когато има кои да го слуша. да беше дал една на острова ама кои го е грижа тук.....

Байерн ми звучи доста подходящо за него, ако ще се мести.

sasha

напред бербатов ,ние сме с теб. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

най вероятно ще обяви, че се отказва от националният

Бербатов е голям талант! Като Дон Кихот сред Санчовци завистливи

Сигурно сте прав, ама във футбола нещата се мерят в голове (все пак е нападател, нали?).

Сигурно сте прав, ама във футбола нещата се мерят в голове (все пак е нападател, нали?).

Голям праз

pеплика [quote] Гост ( нерегистриран ) 12.05.2010 17:39 Голям праз -КАЗА СИНЯТА ТИКВА! нали не е от нашите????!!!!

Защо пък "синята тиква" бе, панчаревския? Защо непкеръснато припознавате като левскари тези които го плюят?! Аз СЪМ ЛЕВСКАР и до мача с Челси НЕПРЕКЪСНАТО ЗАЩИТАВАХ Бербо от нападките! В същото време познавам достаъчно на брой чорбари, които го плюят и ругаят за представянето му в МЮ! Някак си нелепо е да си го припознавате непрекъснато, при положение, че - докато играеше на армията - се скъсвахте да го ругаете. Ти ако си забравил, аз помня как скандирахте "Бербатов, свинята - на майка ти в устата!"!!!

не праз а мамул в з.......!!!!!аиде че ти окрадоча бустана бе селянин !!!!!!!!!много завист много злоба маика в тази п. даржава!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.