Коментари - Сър Алекс за Бербо: Той е фантастичен и остава при нас | corner.dir.bg
назад

Сър Алекс за Бербо: Той е фантастичен и остава при нас

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън отново застана зад българския нападател Димитър Бербатов, заявявайки категорично, че бившият национал ще остане на "Олд Трафорд" и през следващия сезон.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс за Бербо: Той е фантастичен и остава при нас | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 25

Бербатов и Марто Петров са двамата ни най-качествени футболиста и между който и да е от тях и тия дебили в БФС винаги бих взел страната на играчите. Бербатов невероятно класен и жалкото е, че така и не се намери някой като Балъков в средата за тия години, за да стане играта. Литекс може и да са малко сбъркани, но извадиха Манолев да се развива, а и Ивелин Попов се развива.

брао Барбо!!Ама ЕВАЛА направо!! Направи ни и другия сезон шампиони,ама са постарай този път Арсенал да ви минат хаахх

Какво искате от Бербатов.Най лошият му сезон в Англия и е на 27 място в класацията за полезен играч.При това беше доста време на пейката.Съра си знае работата.

СЪРА СИ ГО ГОВОРИ ТОВА ОТ ДОСТА ВРЕМЕ, НО ГАЩИТЕ НА БЕРБАТОВ СЕ ПРОТРИХА, ОТ ЛЪСКАНЕ НА РЕЗ.СКАМ. НА МАН.ЮН.!.... ТАКА, ЧЕ ТОЙ ИЛИ ЛЪЖЕ, ЧЕ ФИБАТА Е ФАНТАСТИЧЕН, ИЛИ КАЗВА ТОВА, ЗА ДА МУ ВДИГНЕ МАЛКО ЦЕНАТА!!!.... НЕ МУ ВеРВАЙТЕ....

на теб ли да вярваме, на никому неизвестния бай ганьо или на доказал се треньор?

Объркал си се, копиле! Това за протритите гащи е патент на говеждите футболисти, попаднали съвсем случайно в някой отбор, различен от не знам кой си паша.

Хаха ти пак се изказа... Я си вземи лист и химикал и си напиши: Бербатов: Пирин (Юнуши) ЦСКА 3 сезона 5 000 000 марки Байер Леверкузен - 5 сезона 16 000 000 евро Тотнъм - 2 сезона 30 750 000 паунда Ман Юнайтед - 3 сезона Гонзо: ЛеФски 4 100 000 евро Стад Рене - 1 сезон ЛеФски - 1 сезон NA Самсунспор - 1 сезон NA Газиентепспор - 1 сезон NA ЛеФски - 1 сезон 130 000 евро Риека - 1 сезон NA Лефски 1 сезон Ман Юнайтед оле оле, шамниони пак ще смееее....

Оле, оле, ама шампиони Вий не сте!!!... Оле, оле и догодина пак не ще....

Момиченце, защо мразиш толкова Фибата, да не ти е отказал?

въобще мнението ми за коментаторите в англииските вестници не е виссоко...техня манталитет е в полза на "конскя" фоотбалл но треньори като а фергюсон, ф капелло и други чужденци промениха нещата на терена, може това да стане и в медиите един ден. току-виж след 10-20 години англииските коментатори ще разбрат че приносса на играчите не е само в отбелязаните голове... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Създава ти се такова впечатление, защото повечето от вестниците, които се цитират, (визирам най-вече Сън и Мирър) са долна класа, от тези по 20 пенса за общаците (сори ако звуча елитарно, ама качеството на медията си е точно такова). Далеч не твърдя, че Бербатов не заслужава критики, но в един сериозен вестник (Гардиън например е от интелигентните такива) няма да се представят нещата по този начин. Просто гледай от кой вестник е коментара, не ги изкарвай англичаните такива, каквито не са ;)

тоя дедо напълно го е хванала склерозата...че за кво им е барбука да лъска пеиките или да се лежи по терена... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде Мите покажи им че си страхотен футболист и им затвори устите на завистниците.. ние сме с теб!

Е оставаше да каже: Преебахме се с тоя! Никой не си признава като се мине ;)

Естествено че така ще говори... Как ще го продаде иначе?

Жалко, че зад това решение е напускането на националният отбор от страна на Митко, не трябваше така да се търгува с националната фанелка. Едното за сметка на другото. Е дано поне момчето им затвори устите на англетата. Ще го подрепим момъка нали е Българин. Пожелавам на всеки да отиде в МЮ и да прави такива слаби мачове еххехехе :)

Шапка му свалям на Съра , че застава зад Бербатов. Нашия не се представи добре , но Съра затова е Сър знае как, кога и какво да направи , за да получи максималното. А ние драги сънародници зад кого стоим и .... с каква цел :-) ?!

СУПЕР!!!!! ДАВАЙ МИТКО НИЕ СМЕ С ТЕБ.

И аз очаквам Бербатов да надмине нивото си от Тотнъм, въпреки двата слаби сезона, а това ще бъде нещо наистина феноменално. И да не отговаря на форумните говна в блога си, а на терена.

тоя дъртак пак се е объркал сигурно е искал да каже ,че гонзо е фантастичен..... :-)))

Като е толкова велик Гонзо, защо го изгониха първо от Рен, а после и от Самсун ?!

щом така казва великия треньор на един от наи-великите клубове в света, значи така да бьде!

Браво! Бербатов е фантастичен, а следващитя сезон ще им покаже че е и феноменален. Успех Митко!!!