Коментари - ”Специалният” Интер на големия Моуриньо покори Европа | corner.dir.bg
назад

”Специалният” Интер на големия Моуриньо покори Европа

Италианският шампион Интер добави ценния трофей от Шампионската лига към колекцията си от злато за този сезон – първи за "нерадзурите" от далечната 1965 година насам, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - ”Специалният” Интер на големия Моуриньо покори Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 16

съдията беше красотата в мача. пробваха го няколко пъти и двата отбора ама удариха на камък. при тези от премиершипа симулантите не варвят. само на робен мина картона в началото но тои явно се усети и никва аванта не му пусна до края на мача. честито на интер а на BMFC_fen,след 9 години пак. то не остана. :)))

Напълно съм съгласен с теб! Прави ти чест този коментар, браво!!!

Швабите бяха тотално разбити, защото подцениха противника, отидоха неподготвени, не бяха изучили индивидуалните способности на играчите и накрая видяха какво значи номера на италианката, или номера на специалния или номера на Милито, както искате го тълкувайте. И вина за това носи единствено скапания тренер на баварците. Догодина опитайте пак лузъри.

Тоя левент размаза всички футболни величия.Толкова млад, а вече БОГ!

в-к билд прокле диего милито,че отнел голямата мечта на байерн за требъл. раазбираемо разочарование. да, зощото показва,че в такива моменти и германците са селяни.преди месец никой не каза едно ..данке.. на сър алекс и съдията,които направиха приятен подарък на ван гаал и му дадоха възможност за още няколко минути слава. никой не ще да губи.но тъй като това е част от играта, трябва да се научиш и на това.а мауриньо пише теми,как се става шампион и как се правят пари от футбол.каквото и да говорят за него.

Моля, авторът на тази статия да се научи да пише на български! Специалния е грешно ... трябва да е "специалнияТ".

интер, добър клуб ! скапан треньор ! кво направи тоа мориньо че ?!?!?! типично италиански фудбол . ЗАЩИТА . да ходи ся в мадрид даса окенза !!!

Ходи се гръмни бе, черноглед тъпак! Целият свят видя какво е направил Моуриньо, само ти - не! Дали не е, защото си наследник на Колчо "Слепеца" от "Под игото"?!

Съжалявам но не видях ''красивата'' игра на ''Байерн''за която говореше гаал или тои просто си мечтае пред медиите.те бяха тотално разбити от тактиката на моуринио.за мен това е трениор които знае какво и как да го направи,и затова е номер едно.честит требал на интер *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе бях за Байрен, обаче трябва да призная, че Интер заслужиха върха по всеки възможен начин този сезон. честито на феновете!

браво на моринио,велик е. разплака и нещастниците от мюнхен.

е.... и нещастниците, ама май малко са по щастливи от ваште ми се струва, по принцип и със сигурност тая година, а като гледам накъде върви немското и с тоя треньор и състав отбора ще ви п.... и догодина, а маураньо ще ходи при други ваши любимци догодина незнам що го четкате английските фенчета тоя мазньо, след като единствения отбор, с който се насра в шампионската е един от ваште.

пичага, Челски са на сила изграден отбор, където нещата стават с пари. нито имат някаква история нито нищо. Аз мога да ти гарантирам, че Моуриньо искара голям късмет, че пое готов отбор като Интер. Той само ги подреди и им посочи как трябва да играят. Интер си е отбор с футболна история а Челси са боклуци ;) Сега ако отиде в Реал Мадрид ще направи същото както направи и в Челси. Защото не парите а отбора ква история и футболисти има в него. Интер ми са любимци още от времето на Роналдо и Заморано и на вратата Джан Лука Палюка като бяха там. Нека да им честито. :) Моуриньо, нищо няма да направи в Реал да знаеш :)

Когато не уважаваш противника - не уважаваш отбора, който подкреяш! Тоя "мазньо" със сигурност е най-добрия треньор в света тази година, а такива малоумници като тебе само могат да го плюят незаслужено. Ако си гледал и награждаването, би трябвало да оцениш шпалира, който направи победителя на победения, изразявайки по този начин уважението към противника! Ама съм сигурен, че такива неща на теб не ти правят впечатление - важно е да се плюе и злобее! Много ниска топка си, нашия!!!

Не се косете, поредния уговорен финал. Отдавна беше ясно, че отборчето на тоя гей ще вземе купата. Няма нищо случайно, когато става дума за много пари...