Коментари - Моуриньо паникьоса Англия, взима звездите на Премиършип | corner.dir.bg
назад

Моуриньо паникьоса Англия, взима звездите на Премиършип

Преминаването на Жозе Моуриньо от Интер в испанския колос Реал Мадрид хвърли в тих ужас два от големите отбори в Англия – Ливърпул и Челси, съобщава таблоидът "Сън", цитиран от Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Моуриньо паникьоса Англия, взима звездите на Премиършип | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 16

как ще занесе Роналдо в Маюрка бе тои роналдо е много добър аз съм му фен

Един въпрос към всички вас? Колко пъти Моуриньо трябва да ви се докаже като голям специалист,че да му повярвате и да спрете да пишете глупости.

Това "Щастливо Овчарче", ще забоксува в Реал - Мадрид. Всички треньори, попадали на такъв лукс, който им позволява да купи, който и да е играч, се объркват и купуват хора, които разбиват съществуващият отбор, нарушават човешките връзки в него, нарушават доверието! В Реал винаги цари страх в играчите за бъдещето им, който скопява играта им! Този списък сложен в устата на Моуриньо, не може да е верен! Всички тези играчи от английската лига не са тези, които му трябват! Ако привлече повече от две звезди, Моуриньо ще разбие отбора и Реал ще заприлича на Ман Ю, където всеки от играчите се мисли за най-великият с изключение на Бербатов, който като го пусне в игра Съра играе, колкото може, защото по принцип, останалите самоизтъкници го изолират, чакайки той да им подава за да вкарват и блестят!

Това, че Специалния отива в Реал е факт. Това, че следващата година в Европа ще има тотална доминация на Реал също едва ли буди у някого съмнения. Специалният да вземе най-много 2-3 нови попълнения, но освен Дрогба, никой друг от Челси не заслужава да играе в Реал. Лампард е дядо, Коул е посредствен. Нападението на Реал и без това е най-доброто в света. Затова не пишете глупости. Португалецът ще направи колектив от това, което и без това в момента е най-доброто в света като индивидуалности + ще стегне защитата. Най-много 1-2 в защита и един нормален плеймейкър -тип Фиго. Сори, но Барса са минало, идва тотално бяла доминация

бяла доминация?,по скоро белите балерини пак ще се чудят как да настигнат барса...

"Както е известно, Моуриньо е голям почитател на нападателя на Манчестър Юнайтед" - ее тоя нашия за нищо го нямат вече

и ако ги вземе тези всичките да вземе да прати Роналдо в Майорка,а Игуаин в Депортиво

А пък с Адебайор така ще я закърши, че думи нямам...,един от най-големите дърводелци в съвременния футбол! Той, Моуриньо ако беше толкоз глупав да купува тоя и онзи, нямаше днес да е на върха в Европа !

Той най-добре да чака световното да мине и който отбор стане шампион, да го купи целия.Иначе не го виждам.

пални глупости, като ги сабере всички тези в отбора какво ще ги прави. ако не сте разбрали досега жозе не купува просто така....

квото и да прави барца пак ще се гаври с реал.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

големи познавачи сте...!!! Това е бизнес и ако някой "луд" има милиони за харчене защо да не си купи играчите от Англия. А посочените футболисти,наистина са "качество" от това което сега е в Реал.

тва журналята понякога пишат големи глупости. за какув му е чех, като има касияс. и ако наkупи всички тези нападатели, за които се говори, кого ще продаде? ако перес и валдано пак са решили да продават игуаин, ще видят победи през крив макарон. между другото, докато перес е президент, съм твърд антимадридист и се надявам да продулжaват нищо да не печелят.

Никои няма да му ги даде тои абрамович това вика даи да си продам отбора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Петър Чех ? Гледай да мръднеш Касияс и да видиш какъв специален ще получиш изотзадзе :)

хахахаах