Флорентино Перес: Моуриньо е новият треньор на Реал

Мануел Пелегрини официално бе уволнен от поста старши треньор на Реал Мадрид и от новия сезон испанският гранд ще бъде воден от Жозе Моуриньо, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Флорентино Перес: Моуриньо е новият треньор на Реал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

реал няма да направи нищо.толкова звезди,но не направиха нищо

след 3 месеца реал ще всява ужас и страх.на бернабеу ще помита всичко.моуринио е невероятно име, а белите имат достатучно силни футболисти, за да се изгради бързо мотивиран и побеждаващ отбор. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

велик жосе, велик интер... ще видим дали и с реал мадрид ще постигне големи успехи, но се самнявам... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Светът отново става бял! Тотална бяла доминация. Има много добри отбори и само един ненадминат връх -Реал Мадрид. Благодарим ти Флорентино. Сори Барса, светнахте за малко, но един сезон ви стига, вече ставате минало.

реал няма да направи нищо.толкова звезди,но не направиха нищо

Жозе се доказа като добър стратег и тънък познавач на футболната играчи и качествата на футболистите. Това гарантира феноменалните му успехи

Е вече имам нов любим отбор ,където е Специалния ,там и аз с него....

Интер много сте смешни като отбор! след требъл треньорът ви напусна хаха

ти си смешен! Да ти имам тъпия и безсмислен коментар. Интер взе всичко, какво да прави Жозе повече??? Много си зле!!!

Ами това си е стила на Моуриньо, и в Порто го направи... в Челси не можа ама пак не се задържа много. Но този път с Реал ударя яка греда, хаха. ще дишаш прахта на Барса пич. А ако до 2 години направиш требъл.. ба го ще те призная...

единственно може да спечели la copa del rey !доста време още ще са в сянката на Barcelona!

тои веднаш показа на барса кои е спецялния!!!така че ще видим... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Точно това липсваше на Реал досега - някой който да сглоби звездите на Реал в един звезден отбор. А за Барса предстоят лоши времена - голям отбор са, но се оказаха по-малки от специалния.

Благодарим ти Жозе. Успех в новия клуб. Велик ИНТЕР.