Затварят стадионите на Левски и Славия?

Стадионите на Левски и Славия могат да последват съдбата на тези на ЦСКА и Локомотив София. Според източници на Гонг има огромна вероятност "Георги Аспарухов" и "Славия" да бъдат затворени за новия сезон.

Обратно в новината

Коментари - Затварят стадионите на Левски и Славия? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко Мара втасала само дето стадиони не закривала. Кви са тия простотии? Май не са дадени пари на когото требе и си ги иска по този начин. Това са стадиони на десетки години и сега изведнаж не стават. Мошенициии!

Е дано всичко си е наред със стадионите и да отворят.поне в София има много стадиони,тук в Бургас има 1 ,ама си е хубав и няма да го затворят :))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е добре на полето ли ще играят тогава кат им изпозатворят стадионите

Тъкмо най-големите/софийски/клубове в държавата ще си спретнат няколко мачлета на "В.Левски",за да се уточнят кой ще е новият шампион на България :):)

Забравих, че Б.Б. е червен, а те нямат къде да играят горкичките. На село кър голям -. да заповядат (ЦСКА), че и публика колкото щеш и каквато щеш - магарета, патки, пуйки, крави, коне, е всякакъв вид кокошки и най-вече свине дал бог!

В грешка си! На село вече няма нищо освен запустели къщи и тук таме някоя вила на софиянец. Вече всички живеят в София.

То като погледне човек реално и общинския съвет в София е за затваряне от ДНСК, защото не виждам как инвалидите могат дза имат равен достъп с нормалните граждани. Да заповядат на село, там има и достъп до всички нива и отвсякъде, пък и патки и свине има достатъчно за пасене.

Ха сега да видим:)